Mastodynon-cseppet mennyi vízzel kell bevenni?
Figyelt kérdés
A tájékoztató azt írja kevés vízzel???? No, de mennyi a kevés??? Pár korty? vagy 1 dl???? Gondolom ez befolyással van a hatékonyságra...mivel hoemós...emiatt kérdezném olyan személyektől akik szedték és pozitív eredményeket hozott....2013. jan. 5. 09:03
1/3 anonim válasza:
Én egy deci vízbe raktam és úgy ittam. Hatott néhány hét alatt.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Én kanálból vettem be, és utána ittam rá vizet, egy-két kortyot.
Bevallom, én nem hiszek a homeopátiás hókuszpókuszban. Egy szer vagy hat, vagy nem, és ez nem a körítésen múlik.
Nagyjából 1 hónap után már éreztem is a hatását, bár a kívánt eredményt nem hozta meg, így abbahagytam a szedését, most bromot szedek...
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...kb. 1 dl-be tettem eddig én is...de sajnos nemhogy rövidült volna a 30-32 napos ciklusom,hanem az előző 34 napos lett :(
Ebben a ciklusban most tartok 27 cn-en...és 24 cn-en volt ovum...szóval, amire szerettem volna,arra eddig nem jött be...prolaktinom nekem jó volt...
2013. jan. 5. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!