Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mastodynon cseppet valaki...

Mastodynon cseppet valaki ismeri? Mire jó? Tényleg jó?

Figyelt kérdés
Kinek használt?
2012. szept. 17. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Én szedtem, és két hete szültem meg a kisfiam, akit ennek a szernek köszönhetek! Igazából helyreállítja a hormonháztartásodat. Nekem sárgatest hormon problémám volt, és 3 hónap alatt rendbe rakott!
2012. szept. 17. 21:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ettől a hónaptól szedem! Nagy reményeket fűzök hozzá!

[link]

2012. szept. 17. 21:29
 3/4 Manka68 ***** válasza:

Szia!

A prolaktin szintet nyomja lejjebb, ha emiatt nincs peteérésed, akkor ez rendbe tesz. Ha más gond van, akkor nem fog segíteni. Nekem elhúzódó vérzés miatt írták fel, sajnos nem segít.

2012. szept. 18. 04:56
 4/4 anonim válasza:

sziasztok!

Nekem is 30-32 napra szokott megjönni, mióta szedem 34 napos volt az előző ciklus...

Ebben a ciklusban most tartok 27 cn-en és 24 cn-en volt ovum...ezek szerint nekem sem használ????

2013. jan. 5. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!