Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki írjon, aki hasonló...

Valaki írjon, aki hasonló gondokkal küzd?

Figyelt kérdés
Rendszertelen ciklusaim vannak, Meforalt szedek, hogy rendezze. Múlt hónapban 50 napra megjött. Azóta mérem a hőmet reggelente és picit odafigyeltem a dolgokra. Most kellene megjönnie hivatalosan igaz, hogy már a 30. napnál tartok. A ciklus nem jelezte a peteérést, nem is szokott lenni, de a hő alapján úgy tűnt,hogy talán volt. A lényeg, hogy 1 hete fájnak a melleim és semmi más menzi tünetem nincs. Most várom,hogy jön vagy nem. A hőm jóval az átlaghő felett van, nem tudom mit gondoljak. Sajnos nem tudom feltölteni ide a hőgörbémet,de aki tudna tanácsot adni légyszí írjon. Köszi.
2013. ápr. 15. 18:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Mintha magamat látnám. Én is PCO-s vagyok, meforalt szedek és nekem is van, hogy 50 napra jön meg. Ha a hőd magasabb, mint alapból, akkor az jó jel, viszont a rendszertelen ciklus miatt nem tudom, hogy ez mérvadó-e? Hát szerintem légy türelmes (tudom, hogy ezt könnyű mondani, mert én se vagyok az :-)) és csinálj tesztet pár nap múlva reggeli pisiből. Az vsz. már kimutatja.
2013. ápr. 15. 18:43
 2/6 anonim ***** válasza:
És az ir diétát szigorúan tartod?
2013. ápr. 15. 18:57
 3/6 A kérdező kommentje:
A diétát próbálom tartani, nem volt nagy az eltérés az eredményeimen, de dokim tanácsára kezdtem szedni a gyógyszert, mert minden hormon leletem jó volt. Ti mióta próbálkoztok babával?
2013. ápr. 15. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát még konkrétan nem próbálkozunk, de nem is vagyunk ellene, viszont tudom, hogy ez hülyén hangzik, de terhesnek érzem magam. Bár a tesztem negatív lett, de akkor is. Szurkál a hasam, megkívánok dolgokat, émelygek, undorodok ételtől. Volt olyan, hogy megkívántam a rántottár, mire megmelegítette, hányingerem lett tőle. Ez ma délután volt. Nem tudommi ez. Ez volt a kérdésem itt.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Ti mióta próbálkoztok? Téged kecsegtetett valami jóvala doki?

2013. ápr. 15. 20:00
 5/6 anonim ***** válasza:
A diéta a legfontosabb, azt nagyon szigorúan kell tartani.
2013. ápr. 15. 21:27
 6/6 A kérdező kommentje:

Nehéz ez a betegség az biztos. Nagyon összetett,és nekem igazából nem sok jót mondott a doki. Azt hogy lehet próbálkozni, meg hogy fiatal vagyok még (27 múltam).

Reménykedni kell, anélkül nem lehet!

2013. ápr. 15. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!