Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért pozitív már 5 napja az...

Miért pozitív már 5 napja az LH tesztem?

Figyelt kérdés
Nekem mindig 1, max 2napig pozitív és mindig kb a ciklusom 13., 14. napján. Most elkezdtem a 12.napon és pozitív, és azóta is pozitív. Ez miért van??? Ciklusom mindig rendben volt/van, 28nap, nem barnázok soha, nem késik...stb. Nem értem. Lh teszt sem mutatott soha tovább pozitívat 1-2napnál.

2013. ápr. 12. 19:09
 1/7 A kérdező kommentje:
A menstruációm 4.napján együtt voltam a párommal. Lehet hülye kérdés, de ez mutathatja a terhességet is, és amiatt pozitív állandóan? Vagy járt már így más is??? Nem értem...
2013. ápr. 12. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Csinálj egy terhességi tesztet. Én úgy tudom az LH tesztet használják jóstesztként. Lehet volt peteérésed mensi alatt.

Ha negatív a terhességi teszt akkor lehet tovább gondolkodni.

Olvastam valahol, hogy előfordulhat, hogy pár nap különbséggel megérik még egy petesejt...ebben az esetben is mutathat több napig pozit az LH teszt.

Majd írj, kíváncsi vagyok!:)

2013. ápr. 12. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig 1 nap szokott pozitív lenni a tesztem, de ebben a ciklusban elkezdtünk próbálkozni és peteéréstől kezdve 5 napon át pozitív volt a tesztem. Nem értem én sem, hogy mitől lehet ez, de reménykedek, hogy baba van a dologban.
2013. ápr. 12. 22:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Sokaig erhet a peted, vagy esetleg tobb pete erik es majd csak az egyik szabadul ki ( ritka esetben tobb). Nem lehet minden ciklus ugyanolyan.
2013. ápr. 13. 09:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én is kíváncsi vagyok miért. Rendeltem 10es tesztet, jövő héten megérkezik és majd megírom. Amúgy azt olvastam valahol, hogy valaki ugyan így járt és akkor volt babás, de sajnos neki nem maradt meg. Szóval reménykedek! :) Mindenképpen megírom a végeredményt! :)
2013. ápr. 13. 12:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos a reményem elszállt ma...:(((
2013. ápr. 24. 20:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnalom! Ne add fel! Uj honap!:)
2013. ápr. 25. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!