Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostybegit szedése után...

Clostybegit szedése után késhet a menstruáció?

Figyelt kérdés

első clostis hónapom.utolsó menszeszem márc.17én volt.26 naposak a ciklusaim!5 naptól szedtem 2*0,5 clostit.ciklusom 12 napján voltam uh vizsgálaton.azt mondta a doki hogy nem hatott a gyógyszer.ciklus 18 napján szintén voltam uh-n,akkor láttot 4db 19mm tüszőt.aznap kaptam choragon injekciót és utána beleadtunk párommal mindent!tegnap visszamentem dokihoz semmit nem látott,kaptam duphastont 3*1et kell szednem.de ma kellett volna megjönni.görcsöl a hasam mg fáj a cicim.lehet hogy csak a gyógyszer miatt késik?5 év sikertelen próbálkozás és csalódás után nagyon boldog lennék ha végr sikerülne? várok tapasztalatokat és véleményeket!

előre is köszönöm

2013. ápr. 11. 15:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Azért késik, mert később volt pé-d. A 19.cn-hoz adj 12-14 napot és akkora ne várd a havidat!
2013. ápr. 11. 15:15
 2/13 anonim ***** válasza:
ja 1. vagyok! Drukkolok nagyon!
2013. ápr. 11. 15:18
 3/13 A kérdező kommentje:
köszi hogy válaszoltál,akkor kb. csak 1 hét múlva tesztelhetek addig tök felesleges. ez a várakozás a legrosszabb :(
2013. ápr. 11. 15:25
 4/13 anonim ***** válasza:
Sajnos tudom mit érzel! Mi majdnem 7 éve várunk az 1. kis csodára. Nagyon-nagyon drukkolok!
2013. ápr. 11. 15:28
 5/13 A kérdező kommentje:
akkor nektek se jött össze? te is voltál már mindenféle vizsgálaton?
2013. ápr. 12. 15:16
 6/13 anonim ***** válasza:

Minden kivizsgáláson túl vagyunk, de sajnos még csak 2 hónapja tudom miért nem jön a baba. Most igyekszem rendbe tenni a pajzsmirigyemet, meg inzulinrezisztencia miatt tartom a 3-as kezelést és reménykedünk.

Neked nagyon drukkolok! Egy jó tanács, ha még nem voltál endokrinológusnál minél előbb keress egyet! Nekem ő találta csak meg a problémát.

2013. ápr. 12. 15:56
 7/13 A kérdező kommentje:
Szia! Még nem voltam ilyen dokinál amit írtál,már hallottam rólade ha nem használ a closty akkor szerintem elmegyek. ma csináltam egy tesztet ami negatív lett :( lehet túl korán teszteltem vagy tényleg nincs baba? 10én kellett volna megjönni ,peteérés olyen 4-5 lehetett akor együtt voltunk.nemtudomhogy most mivan? vagy csak a gyógyszerektől nemjön meg.szerdán megyek dokihoz uh-ra de az még nagyon messze van.szerinted?és nektekmiért nem jön össze a baba?
2013. ápr. 15. 13:11
 8/13 anonim ***** válasza:

Korai volt a teszt! Tudom nehéz, de szerdán majd kiderül. Nagyon drukkolok!

Írtam amúgy, hogy inzulinrezisztencia és pajzsmirigy alulműködés miatt nem jön a baba.

2013. ápr. 16. 09:27
 9/13 A kérdező kommentje:

szia!pajzsmirigy vizsgálaton voltam mert azt hittem hogy az a baj mert a családban volttöbb embernek, a másik vizsgálatrl meg mégnemhallottam semmit megmondom őszintén!ahhozis vérvétel kell vagy mi?

holnapkiderül minden,de amúgy semmi tünetem nincs,szerintem csak a duphaston miatt nemjön meg.próbáltam magam nem beleélni de nem sikerült sajna

de majd holnap megírom hogy mit mondott az orovos

2013. ápr. 16. 19:48
 10/13 A kérdező kommentje:
ma csináltam megint egy tesztet reggeli elsőből és az is negatív,szóval tuti hogy a gyógyszerek miatt késik.mitnemondjak nagyon csalodott vagyok :((((
2013. ápr. 17. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!