Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostybegit szedése után...

Clostybegit szedése után késhet a menstruáció?

Figyelt kérdés

első clostis hónapom.utolsó menszeszem márc.17én volt.26 naposak a ciklusaim!5 naptól szedtem 2*0,5 clostit.ciklusom 12 napján voltam uh vizsgálaton.azt mondta a doki hogy nem hatott a gyógyszer.ciklus 18 napján szintén voltam uh-n,akkor láttot 4db 19mm tüszőt.aznap kaptam choragon injekciót és utána beleadtunk párommal mindent!tegnap visszamentem dokihoz semmit nem látott,kaptam duphastont 3*1et kell szednem.de ma kellett volna megjönni.görcsöl a hasam mg fáj a cicim.lehet hogy csak a gyógyszer miatt késik?5 év sikertelen próbálkozás és csalódás után nagyon boldog lennék ha végr sikerülne? várok tapasztalatokat és véleményeket!

előre is köszönöm

2013. ápr. 11. 15:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom! Az inzulin rezisztenciát is vérvétellel nézik. Vesznek vért innod kell egy cukros löttyöt utána 60 és 120 perc múlva megint vesznek vért. Ezt hívják cukorterheléses vérvételnek. Amúgy ha nézték a pajzsmirigyedet, akkor megkérdezhetem mennyi lett a TSH-d?
2013. ápr. 18. 09:22
 12/13 A kérdező kommentje:

szia!februárban 1.71,márciusban meg 2.38.ugy tudom 2,5 alatt kell ,nem?tegnap voltam dokinál.első clostis hónap nem sikerült és egyből inszeminációt javasolt.kicsit kiakadtam.első negatív hónap után ezt szokták javasolni?meg azt mondta hogy olyan vékony a méhnyálkahártyám hogy nem is érdemes megmérni.kérdeztem hogy mekkora,válasza:nem mondom meg.ez vicces.most még egy clostis hónapot végigcsinálok,és utána már nemtudom hogy mi lesz.rosszul viselem a tegnapiakat.

ti hogy haladtok?

2013. ápr. 18. 09:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Az tényleg jó Tsh. Nekem amikor elkezdtek stimulálni inszeminációhoz akkor javasolták az e-vitamint amitől 10-12 mm-es nyálkahártyám lett, pedig előtte 4-5 mm-es volt. Lehet nálad az a baj, hogy a vékony nyh. miatt nem tud beágyazódni a baba. Kérdezz rá a dokidnál az e-vitaminra, de ha gondolod magadtól is elkezdheted szedni.

Nagyon drukkolok neked! Amúgy mi most várunk, szokás szerint. Az endodoki azt mondta legalább 3 hónap mire rendbe jövök, ebből 1,5 már letelt. Már 5 kilót fogytam és sokkal jobban vagyok.

2013. ápr. 18. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!