Volt valakinek ilyen jellegű haematomája? Lett valami következmény?
Figyelt kérdés
6 hetesen a petezsák mellett 17 mm-s részben már szervült haematoma. 9.hétre nem múlt el (napi 6 utrogestan, rutascorbin, b6, c-vit kell szednem). Vérzés nincs. Most a 9.héten voltam, sokkal nagyobb lett mint volt, buraszerűen körülöleli a magzatot és fél centiméter vastag. Kórházba be kellett feküdnie annak, akinek hasonló helyzet alakult ki? Babának nem lett semmi baja (fejlődési rendellenesség), ha nem múlt el?#haematoma #szervült
2013. ápr. 11. 11:15
1/5 anonim válasza:
Hallottam már hasonló esetről, és ott 3 cm-es hematóma volt a baba mellett, ami kifakadt és nagyon vérzett, de a babának semmi baja nem lett.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi. Remélem nekünk sem lesz semmi bajunk.
2013. ápr. 11. 11:44
3/5 anonim válasza:
Engem 13 hetesen öntött el a vér emiatt,kórházban voltam pár napot,de a babámnak semmi baja nem lett,7 hónapos már :)
4/5 anonim válasza:
Nekem egy 5 cmes heamatoma miatt kellett elvesztenem a 16 hetes babámat. :'(
5/5 anonim válasza:
Nekem 11 hetesen derült ki. Úgy véreztem nem egy alkalommal, mintha (bocs) disznóvágáson lettem volna. A lábaim szárán folyt a bordó vér patakokban. Volt, hogy csak barnáztam, volt, hogy csoki színű vér jött. Ez végig a 39. hétig, amíg meg nem született. Sőt időnként görcsöltem is. Rutascorbin, vitamin és magne B 6 volt az adagom, és Vas meg folsav. Más gyóygszert nem kellett szednem, Kóürházban sem voltam. A szülés spontán indult, minden oké lett. Ma 6 éves, mozgékony és írtó okos:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!