Lehet e következmény?
Barátommal lefeküdtem. Nem első alkalom... Nem használtunk óvszert, mivel menstruálok, ma van a 3. napja. De még így is kívántuk az együttlétet. Először csak simogattuk egymást. Akkor ő elélvezett, de elküldtem, hogy mossa meg magát ott. :) Fő a biztonság alapon.. :) Egy 20 perc tutira eltelt, majd lefeküdtem vele... Lehet-e ebből valami következmény? :/
16/L
hát, te könnyen kaphattál valamilyen fertőzést, mivel menseskor egy nyitott seb van ott lent tulajdonképpen. el is élvezett benned? mert bár menses alatt nagyon kicsi az esélye a teherbe esésnek, ennek ellenére a volt padtársam így lett meg a szüleinek...szóval ha elment benned, nem ártana, ha majd csinálnál egy tesztet a mensid után bő 1 héttel.
ha legközelebb mensi közben kerül sor szexre, azért húzzon csak fel egy gumit a barátod.
20/L
Ajjhhh. tiszta hülye vagyok:S:S:S:S kellett nekem engedni... :S:S:S kísértem a saját sorsom.. hihetetlen:S:S:S és ha fertőzésem van, az viszketéssel járhat, igaz?
ha NEM ment el bennem, akkor nincs esélye a terhességnek, ugye?
előváladék is tartalmazhat spermiumot, szóval a teherbeesésnek BÁRMIKOR megvan az esélye, ha nem szedsz tablettát vagy nincs fent gumi vagy bármilyen védekezési módszer(és ugye van akinek ezek mellett is becsúszik..). azonban a mensi az esélyeket eléggé lecsökkenti nulla közeli állapotra. ha nagyon izgulsz, akkor mensi után 1-1,5 héttel tesztelj.
első válaszadó
szerintem így sem lesz gond, mert az valami csodával határos mód lenne, ha így esnél teherbe, de komolyan :D
a biztonság kedvéért, hogy megnyugodj, tesztelj. a fertőzés meg, ha valamit véletlenül sikerült összeszedni, annak előbb utóbb lesznek tünetei, de ez sem történik meg mindenkivel, hogy elkap valamit. szóval, várd ki a mensid végét és figyeld a tested. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!