PCOsok emeltetek "magatoktól" a metformin adagotokon? Mennyit, miért, következmény?
én a rendszertelen mensi miatt elmentem nődokihoz, hüvelyi uh-n látta a pco-t, meg túlsúly stb. kérdezte szeretnénk-e gyereket, és kiírta a metformint.
melyik megyében laksz? szerintem keress másik nőgyógyászt.
ciklusod, hogy áll, nekem már "csak" 41 napos, előtte 70-80...
Somogy megyében lakom és most Baranyába járok nődokihoz az ottani endokinologus azt mondta nincs semmi baj a hormonjaimmal bár ezt kétlem. Sokat híztam és a PCO Október, november táján derült ki. De a ciklusom max 34 napos. Most az utóbbi időben 28 napos. Jah és magas volt a prolactinom erre bromot szedtem most az is jó. Aztán van peteérés a doki látta UH-n, talán ezért nem ad egyenlőre gyógyszert??
NEm tudom mitévő legyek...
Tegnap volt egy hasonló kérdés!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Én vagyok, aki az endodoki mellett kardoskodik, a saját károm miatt. Ez nem kifejezetten nőgyógyászati betegség, hanem anyagcsere betegség, a ciszták, a ciklusgond a következménye! Endokrinológushoz kell menni, és ragaszkodni a 3 pontos terheléses inzulin vizsgálathoz! 0. 60. 120. percben.
És ne felejtsd, a google is a barátod, írd be a keresőbe a pco-t, rengeted infót fogsz találni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!