Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van akinek a hőgörbe vezetése...

Van akinek a hőgörbe vezetése nem válik be?

Figyelt kérdés

Második hónapja mérem reggelente a hőmet, de a hőgörbém mostanra inkább "hőegyenes". Nem vagyok terhes (legalábbis nem tudok róla), babát is csak jövőre tervezünk és csak kíváncsi voltam, hogy mikor van, vagy van-e egyáltalán peteérésem, de nekem értelmezhetetlen ez a hőgörbe. Ráadásul gyakorlatilag már majdnem 2 hete ugyanannyi a hőmérsékletem.:/ Vagy valamit rosszul csinálhatok?

Egyébként azért érdekel, mert elég "érdekes" a menstruációm. Régebben össze-vissza volt, hol csak barnáztam, hol megjött rendesen. Most 25 éves vagyok és mostanra beállt úgy, hogy egyik hónapban van rendes vérzésem, utána 2 hónapig csak barnázok a menstruáció ideje alatt. A ciklusaim 25-28 naposak, ritkán van már eltérés. Ez a hónap a barnázgatós hónapom volt, de most még ez is sokkal kevesebb volt az átlagosnál. Lehet ez zavart be a hőmérsékletemnél?

Amúgy voltam már orvosnál a menstruációm miatt, de mindegyik azt mondta, hogy nem gond ez, mert amíg valami van a megfelelő időben addig nincs miért aggódnom.

Itt van az előző hónapom hőgörbéje:

[link]

És most itt tartok:

[link]

Csak nekem értelmezhetetlen? Az előző hónap még csak-csak, de ez...:/

2013. ápr. 11. 07:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Patikában! :)))

Megmondod, hogy hagyományos hőmérőt szeretnél venni, mert a digitális számodra nem jött be.

Van olyan patikus, aki egyből érti miről beszélsz, de a többség közli, hogy higanyos már nincs forgalomba.

Ekkor mondod, hogy tudod, de sima hagyományos hőmérőt szeretnél, ami most forgalomba van :)

2013. ápr. 17. 20:17
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:) Hétvégén veszek is egyet és a következő ciklusomban már azzal fogom mérni!:)
2013. ápr. 17. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!