Ez most pozi, vagy negatív?
Csináltam egy tesztet délelőtt, mert a menstruációm nem jött meg rendesen, csak barnáztam 6 napot és azóta semmi. Viszont a mellbimbóm iszonyatosan érzékeny és rengeteget eszem. Nem tudom eldönteni, hogy ez mi akar lenni, mert 10 perc után kezdett látszani. Nagyon örülnénk a babónak, de nem merem beleélni magam. Ti mit láttok a képeken?
Lehet hogy később fogant a baba és nem középidőben! Én is látok valami csíkot! Száradási csík negatívba téve nem látszik! Tapasztalat, mert sok sok negatív tesztem volt amire azt hittem halvány pozi!
Vegyél egy sima mártogatós x-epil tesztet az tutit fog mutatni!
9hkm
13-as, de igenis látszik negatívban is a száradási/szellemcsík. Tapasztalat....
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Egyébként azóta már összejött a babó, és az az elmaradt menstruáció első napján már erős pozitív tesztem volt.
Én látom a csíkot kedves kérdező mindkét képen, a baj, hgy nincs színe, ha elszíneződne (rózsaszínesre) akkor az pozitív, ez sajnos negatív, mert szürke a csík. Nagyon sajnálom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!