Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most pozi, vagy negatív?

Ez most pozi, vagy negatív?

Figyelt kérdés

Csináltam egy tesztet délelőtt, mert a menstruációm nem jött meg rendesen, csak barnáztam 6 napot és azóta semmi. Viszont a mellbimbóm iszonyatosan érzékeny és rengeteget eszem. Nem tudom eldönteni, hogy ez mi akar lenni, mert 10 perc után kezdett látszani. Nagyon örülnénk a babónak, de nem merem beleélni magam. Ti mit láttok a képeken?

[link]

[link]

2013. ápr. 10. 18:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10 perc volt írva. Ott hagytam a fürdőben 10 percre és amikor visszamentem ott volt. Ezért izgat ennyire. Remélem nincs baj, ha baba lenne, mert barnáztam 6 napig a mensi idején.
2013. ápr. 10. 18:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Haaat, elmaradt mensi utan mar full pozitivnak, erosnek kellene lennie a csiknak. Ilyen max. Mensi elott 3 nappal lenne jo.
2013. ápr. 10. 18:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Lehet hogy később fogant a baba és nem középidőben! Én is látok valami csíkot! Száradási csík negatívba téve nem látszik! Tapasztalat, mert sok sok negatív tesztem volt amire azt hittem halvány pozi!

Vegyél egy sima mártogatós x-epil tesztet az tutit fog mutatni!

9hkm

2013. ápr. 10. 18:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Ismerős a teszt, sajnos engem is becsapott. Nem emlékszem már a nevére, talán vmilyen C betűs, de az enyém is hasonló volt.
2013. ápr. 10. 21:54
 15/16 anonim ***** válasza:

13-as, de igenis látszik negatívban is a száradási/szellemcsík. Tapasztalat....

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Egyébként azóta már összejött a babó, és az az elmaradt menstruáció első napján már erős pozitív tesztem volt.

Én látom a csíkot kedves kérdező mindkét képen, a baj, hgy nincs színe, ha elszíneződne (rózsaszínesre) akkor az pozitív, ez sajnos negatív, mert szürke a csík. Nagyon sajnálom :(

2013. ápr. 10. 23:36
 16/16 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok hogy ennyien írtok!:) Mindenkinek köszönöm! Úgy döntöttem majd csak jövőhéten tesztelek, mert ma utazom külföldre. Azt sem tudom mikor lehetett peteérésem, mert nemrég hagytam abba a foggátlót, és nem figyeltem magam, nem hőmérőztem. Nagy felfordulás van nálunk épp költözünk és még esküvő is lesz. Ugyhogy nem is görcsölök hogy baba legyen, de persze örülnénk neki!:)
2013. ápr. 11. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!