Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért negatív a tesztem?

Samanthajones06 kérdése:

Miért negatív a tesztem?

Figyelt kérdés
Ferjemmel szeptembertol probalkozunk a babaval.Február 27.-én jött meg utoljára,14 napja késik.Mar csináltam 3 tesztet miért negatív?Segitsetek!Elore is köszi a válaszokat.Eszter
2013. ápr. 9. 10:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Barmi lehet, akar egy ciszta is. Nekem az volt 3 honapig nem jott meg... Aztan gyogyszert kaptam ra amutol megjott 1 szem utan.
2013. ápr. 9. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:
mert nem vagy terhes.
2013. ápr. 9. 10:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Korábban rendszeres volt a ciklusod? Valószínű vmi hormonprobléma lehet.
2013. ápr. 9. 10:24
 4/7 Kávétejszín ***** válasza:

Azért negatív, mert nem vagy terhes.

Egyébként ezer oka lehet, hogy miért késik ennyit, ahogy előttem is írták, lehet akár ciszta is.

Én mielőbb elmennék orvoshoz!

2013. ápr. 9. 10:24
 5/7 anonim ***** válasza:
mert nem vagy terhes. annak, ha késik/kimarad a menzesz számtalan oka lehet a terhességen kívül is. a helyedben felkeresnék egy orvost, elmondanám neki mindezt és ő megnézné, h mi áll a dolog hátterében, egyúttal arra is biztosabb választ kaphatsz, h mindezek ellenére lehetsz-e terhes :)
2013. ápr. 9. 10:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Eddig meg soha nem fordult elő hogy nem jött meg időben,ezért is különös.Viszont érzem a tüneteket,emelyges, mindjárt megjön érzés,hangulatvaltozas....de az is lehet hogy mar csak bebeszelem magamba :( természetesen megyek orvoshoz.
2013. ápr. 9. 10:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha ciklus végén volt peteérésed (mert előfordulhat), akkor lehet, hogy még negatív a teszt. Bár ennek kicsi az esélye, de előfordult már ilyen. Egyébként nekem volt olyan is, hogy 52. napra jött meg. Fogalmam sincs miért. Nem voltam terhes. Nem is lehetett rá esély akkor:) Ráadásul egyszer volt egy 19 napos ciklusom:DDD Sok minden okozhatja. Nem feltétlenül betegség. Azért nézesd meg dokival, hogy mi lehet, az a biztos.
2013. ápr. 9. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!