11/21 Kávétejszín válasza:
Nem látok második csíkot, szerintem is negatív. :(
12/21 anonim válasza:
Nekem sas szemem van, de ezen nem látok 2. csíkot! Kívánom, hogy a következőn már mindannyian lássuk!
13/21 anonim válasza:
Ez negatív. Amit ti láttok, az a nedvszívó párna csíkja, de ez egyáltalán nem is ott van, ahol a tesztcsíknak lennie kellene. Szerintem egyértelmű.
14/21 anonim válasza:
ezen nincs második csík. akik annak vélik látni a teszt végét, azok nem sokat használtak még:)
15/21 anonim válasza:
negatív sajnos.
A teszt túlszívta magát, azért látod ott a 2. csikot de az nem a reaens papíron van már, hanem a teszt összeillesztésénél :(
16/21 anonim válasza:
3csik van...egy a kontroll vonal a t-vonal halvany vekony csik plusz a teszt vegen is van csik... Ismetelj 2nap mulva... :) drukk ;)
17/21 anonim válasza:
Az a csík amit láttok nem a "jó" csík, annak máshol kell lennie, közelebb a kontrollcsíkhoz jóval. Sajnálom de ez negatív.
18/21 Kávétejszín válasza:
Két csík van: a kontrollcsík meg a tesztrész végén a csík. A harmadik nem csík, hanem egy domború rész. Szóval negatív.
19/21 Kávétejszín válasza:
Ja, és a második csík sem csík, csupán annak látszik. Ott van a két "anyag" találkozása. Szóval kirajzolódni csak 1 csíkot lát mindenki. A másik kettő vágás és kidomborulás.
20/21 anonim válasza:
JA, van két csík, de a 2. nem jó helyen van.
Aki csinált már tesztet az tudja.
Nem szabadna hamir reményeket kelteni a kérdezőben!
Nem írom, hogy nnincs esély, de EZ a teszt negatít, eláztatott, a reagen papír széle szineződött el :(
3 gyerek, egy vetélés :( rengeteg tesztet csináltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!