Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet esélyem arra hogy...

Lehet esélyem arra hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Április 1-én szeretkeztünk a párommal. Óvszerrel védekezünk, és nem vettük észre hogy lyukas volt. Párom elélvezett, de az óvszerben nem maradt semmi.

A legutolsó menstruációm március 19-én kezdődőtt és március 22-én ért véget. A ciklusom 28 napos szokott lenni. A peteérés kalkulátor ezt mutatja:

Kicsit fogékony, esély lányra:2013.03.30.

Közepesen fogékony, esély fiúra:2013.03.31.

Nagyon fogékony, esély fiúra:2013.04.01.

Ovuláció:2013.04.02.

Első terhességi teszt:2013.04.12.

Következő menstruációs ciklus:2013.04.16.

Még nagyon koraiak lennének a terhesség jelek, de azóta nagyon sokat fáj a fejem, többet eszek (sokszor eszek, de nem keveset, se nem sokat). Mennyire hallgassak a kalkulátorra? Tényleg 12-ig kell várnom arra hogy megcsinálhassam az első terhességi tesztet?

Reménykedő gólyaváró L/25

2013. ápr. 8. 12:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

12-ig?:) 16-ig inkább:) de abszolút esélyes! inkább úgy írom, ti mindent megtetettetek érte:) drukkolok

de szerintem ha reménykedsz, kedves gólyaváró, ne védekezzetek:)

2013. ápr. 8. 12:38
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem terveztük még a babát, bár én nagyon szeretnék már, de ha baba lesz mindenképpen megtartjuk és boldog szülők leszünk. :) Már úgy várom a 12-ét vagy a 16-át. Alig várom már hogy kiderüljön. Azt viszont elfelejtettem leírni hogy tavaly augusztusban volt egy vetélésem. :( Befolyásolhatja a mostani dolgot?
2013. ápr. 8. 12:42
 3/21 anonim ***** válasza:
Most akkor szeretnétek babát v nem? Már csak azért kérdezem,m h védekeztetek. Amúgy nagyon is lehetsz terhes,kb most van a beágyazódás,még azért ne tesztelj,várd meg a 16.át.
2013. ápr. 8. 12:49
 4/21 anonim ***** válasza:
A vetélés már nem most volt, már regenerálódott a szervezeted, szóval az már nem befolyásol semmit. Nagy esély van, hogy összejött a baba, főleg ha kettőtökkel minden rendben van. Bár az első terhességi teszt dátumát én nagyon korainak tartom, de nem sokat vesztesz, ha elvégzed majd, de én megvárnám, hogy megjön-e vagy sem. Ahhoz képest, hogy nem akartátok, ti mindent megtettetek a baba érdekében, úgyhogy már nem rajtatok múlik :-)
2013. ápr. 8. 12:50
 5/21 anonim ***** válasza:
Aha,nem láttam,h irtál,bocsi,nem befolyásolhatja,sok idő elmúlt már azóta.
2013. ápr. 8. 12:50
 6/21 A kérdező kommentje:
Még nem terveztük, de nem leszünk elkeseredve ha baba lesz :) Tegnap és ma kivételes módon kicsit fáj a petefészkem. Ahogy mozgok úgy érzem hogy icipicit fáj. Ez mitől lehet?
2013. ápr. 8. 12:55
 7/21 anonim ***** válasza:
Sztem a beágyazódás,sokan azt mondják,h lehetetlen érezni még ilyenkor a terhességet,de a 8.napon már én is éreztem,soha semmi olyat nem éreztem,mint akkor,petefészek szurka,pici hányinger,egyből tudtam,h terhes vagyok,persze rajta is voltunk az ügyön,szal figyeltem is minden apró jelre.
2013. ápr. 8. 13:06
 8/21 A kérdező kommentje:
Mire figyeljek ilyenkor a legjobban, vagy mikre, hogy el ne vetéljek? Vitaminok? Stb?
2013. ápr. 8. 13:08
 9/21 A kérdező kommentje:
vagy ételek?
2013. ápr. 8. 13:09
 10/21 anonim ***** válasza:
Hát ha lehet ne nagyon erőltesd meg magad,de ha minden rendben van akkor nem szabadna,h baj legyen,ha meg vmi nem stimmel,akkor bármit is teszel,nem fog megmaradni,vitamint szedhetsz nyugodtan,azzal nem ártasz az tuti. Az ételekre majd reagál a szervezeted,ha vmi nem lesz jó,nyers húsra,tojásra vigyázz,de gondolom nem falod marék számra:)
2013. ápr. 8. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!