Ha állandóan felfázom, van esélyem attól még, hogy terhes legyek?
Figyelt kérdés
nagyon sokszor van hólyaghurutom.akkor ha esetleg terhes is lennék,el is mehet a baba ezért?2012. jún. 13. 10:16
1/4 anonim válasza:
A felszálló fertőzések veszélyesek. Meg kellene találnod a betegséged valódi okát, és jobban figyelni a felfázásra (mindig zokni, és nadrág!, még melegben is). Először szerintem kezeltesd ezt ki. A baba amúgy megmaradhatna, ismerek kismamát, aki folyton fel van fázva, de ... azért meg van a kockázata!
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy nem felfázás, ha sokszor van, hanem fertőzés. Tesómnak is ez volt, szerintem menj el egy dokihoz, biztos, ami tuti.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi!
ebben a hónapban már másodszor vagyok felfázva,de azért próbálkoztunk. mindig elmegyek a dokihoz,de az okát nem találja.már a férjemet is megvizsgálta,de minden ok. szóval nem tudom mitöl lehet... :(
2012. jún. 13. 12:40
4/4 anonim válasza:
Én is folyamatosan fel voltam fázva és azt is mondták az orvosok,hogy ha nem vigyázok magamra akkor nem fogok könnyen teherbe esni.Elkezdtünk "gyúrni" a babára és elsőre őssze is jött.Ugyhogy szerintem van esélyed neked is.
Egyébként az orvosról szólva...probálj másik orvoshoz elmenni,mert van amelyik csak leszar és meg se vizsgál rendesen sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!