Debrecenbe Volt valaki genetikai vizsgálaton alacsony AFP miatt?!? Többi lent.
heló
én debreceni vagyok,igen a klinikára kell menni majd.
egyébként annyira lejárt lemez az afp hogy csak na,
ne izgulj ezen annyira,nagyon meg tudják ijeszteni a kismamákat.
sokszor kiderült hogy hiába volt 1-2 szám eltérés,mégis makk egészséges lett a baba.
Eljött a nap! Remélem minden rendben lesz, gondolok rátok és várom az eredményeket! :) Bár biztos, hogy minden rendben lesz! Nekem az uh-n mindent rendben találtak, a szonográfus hölgy mosolyogva közölte, hogy a mai napon nincs beteg baba, mindenki egészséges. Utána megmondta, hogy kisfiú lesz a babó. :D Tegnap voltam újra dokinál meg védőnőnél. Mind a ketten rendben találtak mindent. Szerencsére! Sőt, a védőnő megerősített abban, hogy nem vagyok hülye, mert vért tényleg csak akkor vesznek ha beleegyezek a magzatvízvételbe. Megnyugodtam, hogy akkor csak nem vagyok hülye!!! :D
Egyébként azt mondják, hogy ha 12. heti uh-n minden rendben volt és az ottani uh-n is rendben találnak mindent, akkor nem szükségszerű a magzatvízvétel, persze ha még 30 alatt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!