3 éve 10 hetesen elvetéltem,megszűnt a kis szívhang....azt mondtam minden rendben,három hónap és ismét próbálkozhatunk...azóta közel 36 hónap telt el,pontos ciklusokkal,gyakori együttlétekkel,naptárral,teával,vitaminnal,kapszulával,cseppekkel,ovutesztekkel,ovumikroszkóppal,reménnyel,szerelemmel,szeretettel,vágyakozással.....mégsem adatik meg nekünk a csoda....már nem tudom mi segíthet....
2013. ápr. 4. 10:23
1/8 anonim válasza:
Voltatok kivizsgálásokon?
2013. ápr. 4. 10:26
2/8 A kérdező kommentje:
Nem,akkor azt mondták minden rendben,meg ne aggódjunk,fiatalok vagyunk még....nah de mégis...
Az a legnagyobb baj hogy nincs igazán lelkiismeretes,megbízható nőgyógyász a városban,nehezen fut neki az ember egy egy ilyen megalázó történetnek....mikor meghalt a "baba" ennyit kaptam : ezt ki kell pakolni,érthető?" Nem tudom hol kezdjem,kezdjük,hogy induljunk el....
2013. ápr. 4. 10:36
3/8 anonim válasza:
Kellene egy rendes nőgyógyászt keresned, meg egy rendes endokrinológust.
Kellene 3. 21. napi hormonsor, legalább 2, de jobb a 3 pontos cukor-inzulin terheléses vérvétel.
Sajnos tapasztalatból írok. Én már majdnem 7 éve nem esek teherbe, de vetélésem sem volt még.
2013. ápr. 4. 10:55
4/8 anonim válasza:
Remélem nem vagy meddő, nem hiszem. Kívánom, hogy mielőbb babás legyél. Merre éltek? Nekem van egy szuper nőgyógyászom.
2013. ápr. 4. 12:45
5/8 anonim válasza:
Szia!
Nagy valószínűség szerint nem vagy meddő, hanem teljesen egészséges vagy. Volt már egy terhességed, ez is azt bizonyítja, hogy képes vagy teherbe esni.
Viszont egy kivizsgálás, főleg cukros tényleg nem ártana.
2013. ápr. 4. 13:41
6/8 anonim válasza:
Véleményem szerint, ha meddő lennél, akkor az első babád sem jött volna össze.
2013. ápr. 5. 22:12
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,nem sokára költözünk és felkeresek egy nőgyógyászt meg akkor ha szükséges endokrinológust,remélem megoldódik.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!