Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem jön meg a menzeszem...

Miért nem jön meg a menzeszem 3 hónapja?

Figyelt kérdés

A párommal próbálkozunk a babán 1 éve , eddig nem jött össze . A menzeszem normálisan mejött eddig , de most 3 hónapja nem jön meg .

Tesztek negatívak,tüneteim nincsenek .

2013. ápr. 3. 00:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Menj nőgyógyászhoz mindenképp,más is lehet Az ok a terhességen kívűl.Nekem pl.cisztám volt a petefészkemben ami miatt nem jött meg.De akármi más is lehet.
2013. ápr. 3. 01:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen , kértem már időpontot , de nagyon sokára kapok :/
2013. ápr. 3. 03:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor menj másik dokihoz, akinél hamarabb van időpont.
2013. ápr. 3. 06:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Nincs véletlenül PCOS-ed? Az könnyen okozhat ilyen tünetet. Mielőbb menj dokihoz.
2013. ápr. 3. 08:56
 5/8 A kérdező kommentje:

Nemtudom van e . ://

Majd megírom nektek mit mondott a doki.

2013. ápr. 3. 10:35
 6/8 anonim ***** válasza:
A 4. vagyok. Ha adokid magától nem mondaná, próbáld rábeszélni egy teljes 3. napi hormosorra (FSH, LH, ösztradiol, tesztoszteron, PRL). Nyilváán ez csak azután lesz lehetséges, ha magától megjön, vagy gyógyszerrel meghozzák a menstruációt. Lehet, hogy nem ártana egy endokrinológust is keresni.
2013. ápr. 3. 11:35
 7/8 A kérdező kommentje:

Okszi !

Igen,van időpontom Endo-ra is .

2013. ápr. 3. 16:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor jó! :-)
2013. ápr. 3. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!