Fogamzásgátló abbahagyása után (8 évig szedtem Mercilont), lassan már a hatodik hónapja hogy nem jön meg a menzeszem. Normális ez?
Sajnos én így voltam és kívánom neked, hogy legyen nagyobb szerencséd mint nekem.
6 év és nagyon sok küzdelem árán lett babánk, de van és ez a lényeg. Minél hamarabb menj orvoshoz, de komoly szakemberhez, aki megvizsgál mielőtt akár egy uh nélkül is gyógyszerezne össze-vissza.
"nem szeretnék még semmifajta hormonos dolgot beszedni!"
Ne haragudj, de ezt nem értem.
8 évig szedted a hormont, most meg nem akarsz szedni??
Menj el az orvoshoz.
Sajnos van, akinek évekbe telik, mire rendeződik a ciklusa a gyógyszerek után.
Már régen el kellett volna menned nőgyógyászhoz.
Felesleges ennyi minden cseppet meg teát innod, mert akár jól össze is keverheti benned a dolgokat.
A cickafarkfű teát meg úgy kell inni, hogy a ciklus első napjától ovulációig, majd ovu után palástfű teát. Nincs ciklusod, így nem lehet inni.
*Sajnos van, akinek évekbe telik, mire rendeződik a ciklusa a gyógyszerek után.
Azoknál van így, akiknek rendezetlen ciklusra írták fel "gyógyszernek" a fog.gátlót.
Az igaz, hogy egy uh mindenképpen kéne, és az is igaz, hogy nem normális a 6 hónap kimaradás. 1-3 hónap még normálisnak tekinthető. Ha most megjönne, sajnos az sem jelentené, hogy minden oké, mert úgy néz ki, nincs peteérésed, és csak azért jönne meg, mert elöregedett és levált a nyálkahártya.
Ha babát szeretnél, akkor doki.
Amúgy én is Mercilont szedtem, nekem 60 napra jött meg, és utána rendszeresen.
Nincs szervi bajod!
A hormonjaidat kell helyretenni és jöhet a baba!
De minél előbb menj orvoshoz!
A tabletta szedése előtt volt probléma a ciklusoddal? Háyn napos volt? Rendszeresen jött meg?
olt bármi egyéb problémád (elhízás, szőrösödés, pattanások stb.)?
6 hónap az sok. Ha ennyi idő alatt nem állt helyre (vagy ha eleve előtte is szar volt), akkor mindenképpen kivizsgálás indokolt.
A homeós bogyók itt nem érnek semmit.
Lehet, hogy egy kisfokú rendszertelenségen segítenek, de ilyen mértékű problémán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!