Fogamzásgátló abbahagyása után (8 évig szedtem Mercilont), lassan már a hatodik hónapja hogy nem jön meg a menzeszem. Normális ez?
egyetértek az előttem szólókkal és szerintem mindenképpen menj el orvoshoz, de azzal vigyázz, hogy a legtöbb nőgyógyász az ilyen problémát hormontartalmú szerekkel rendezi le. Én inkább endokrinológushoz mennék, a rendszertelen ciklus okainak feltárásában ők jobban ott vannak, mint a nőgyógyászok.
Plusz amit még esetleg megpróbálhatsz az az Aviva torna, az is rendbe tudja tenni a hormonháztartást, de emellett mindenképp elmennék orvoshoz is.
Akkor: ENDOKRINOLÓGUST keress.
A nőgyógyászok 90%-a (nagyon nagy tisztelet a kivételnek!) nem igen ért a hormongondokhoz.
De persze egy nőgyógyaszati vizsgálat sem ártana.
2-es vagyok.
Van olyan nőgyógyász, aki endokrinológos is. Ha megteheted ilyenhez menj. Én nagyon sok kellemetlenségtől megkíméltem volna magam, ha hamarabb lépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!