Káliba minden alkalommal inszeminációval kezdenek? Lehet kérni rögtön a beültetést?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 21:41
11/24 A kérdező kommentje:
sTSH: 0.742 PRL: 3.76
2013. ápr. 3. 23:51
12/24 anonim válasza:
A teljes harmadik napi hormonsorra meg a terheléses cukor+inzulin vizsgálatra.
13/24 A kérdező kommentje:
Kb 6hó nem volt mensim(PCOs-kiindulva),így nem tudok 3 napi menses hormom eredményt mondani. A terheléses inzulinom eredménye is egy éves.A lombik folyamatnál gondoltam úgy is ujra végzik.
2013. ápr. 4. 00:16
14/24 anonim válasza:
Én úgy tudom az inzulin tekintetében a Kááliban teljesen más (magasabb) értékeket tartank jónak, mint amit egy endokrinólogus mondana. Ha az egy évvel ezelőtti eredményeidet leírod, abból is ki lehet indulni egyébként.
15/24 A kérdező kommentje:
Mely röviditésre/eredményre vagy kiváncsi? Egy egész Á/4-es oldal van.Midet irjam le?
2013. ápr. 4. 19:00
16/24 anonim válasza:
Csak az inzulin és cukor kellene.
17/24 A kérdező kommentje:
anti-TPO AAT:<30.0 Inz-glük 00p: 5.9 Inz-glük120p:75.8 Ezekre vagy kiváncsi? Ha nen ,írd meg a rövídítés és én meg kitöltöm.
2013. ápr. 4. 19:10
18/24 anonim válasza:
Igen az inzulin meg a glükóz kellene. De kicsit fura. Így van írva, hogy inz-glükóz? Gondolom az az inzulin lenne. Külön nincs glükóz érték? Az is fontos lenne, meg az inzulinnál a mérétkegység is.
19/24 A kérdező kommentje:
olyan van még hogy,OGTT 0p glü:5.4 , OGTT 120p glü.: 6.4
2013. ápr. 4. 19:20
20/24 anonim válasza:
A cukorértékek határértéken belül vannak. Az inzulinnál nem tudom mi a mértékegység, de ha az amiben általában meg szokták adni, akkor magas. Az éhgyomri 5-ig jó, a 120 perces pedig max. az éhgyomri 5x-e, de legfeljebb 25 lehet. Ehhez képest a 75 elég magas. Szerintem mielőtt belevágtok bármilyen kezelésbe, keress egy endokrinológust. Én elsősorban a mensmentist ajánlanám, esetleg nézz utána a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!