Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tanácsoltok? A 6. sikertel...

Mit tanácsoltok? A 6. sikertelen ciklus után érdemes meddőségi vizsgálatokat csinálni, vagy inkább várjunk még és ne erről szóljon a következő időszak?

Figyelt kérdés
Ez a 6. ciklus, hogy babát szeretnénk, és nem sikerül! Tudom, hogy vannak, akik évek óta próbálkoznak, de nekünk ez is maga az örökkévalóság! :( igaz eddig nagyon rágörcsöltem, lehet, hogy ez volt a gond. Nem tudom melyik a rosszabb: várni vagy belevágni???
2013. ápr. 2. 20:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát, nálunk már van egy gyerkőc. Tervezünk másodikat, talán decemberi projekt lesz, de már most szorgosan hőmérőzök. Ha nem fog összejönni fél éven belül, az első dolgom az lesz, hogy kérek egy hormonszintet, biztos, ami biztos alapon. Ezt amúgy endokrinológusnál is tudod kérni. Persze, fiatalok vagytok még, de ha úgy gondolod, hogy számít az a fél év, és már idegesít a dolog, akkor inkább elmennék a helyedben orvoshoz. Sokkal rosszabb, mikor az ember nem tudja, hogy miért nem jön a baba. Ha megmondják, hogy minden oké, csak legyetek türelmesek, az megint más. Sok sikert :)
2013. ápr. 5. 11:26
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Valószínúleg 1-2 hónap múlva elmegyünk. Annyi időt még várunk! Utána - ha addig nem jönne össze - belevágunk a vizsgálatba. Valamiért úgy érzem, ennyi időt még várunk...
2013. ápr. 5. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!