Ha PCO-s vagyok ne is használjak ovulációs tesztet?
Én is PCOS/IR-es vagyok. A hármas kezelés mellett én hőgörbéztem, egyértelműen mutatta mindig, hol volt ovum. Ehhez nagyon pontosan kellett mérni, azonos idő, azonos hőmérő, második csipogásig mértem digitális hőmérővel, de eltaláltuk :)
Fontos volt a grammra pontos diéta, heti 3-4 nap mozgás és gyógyszerek is.
www.mensmentis.hu
bocsi,de lehet még túl tapasztalatlan vagyok ebben a témában de mi az a hőgőrbézés?:D...egyébkén már énis diétázom ez a 3. hetem...mozogni még sajnos nem tudok menni,nem engedi a munka:S...gyógyszert nem irt fel a doki,azt mondta ha ezt betartom szigorúan,menni fog...
de én kimondhatatlanul vágyom egy kisbabára...nem akarom a véletlenre bízni,és sokáig várni?:(szóval az ovu teszt felesleges??:/...köszi amugy az infot!!!!:-)
jajj de jó!!!!:-D nah szorítok h baba legyen=)))))!!!!
Nah kicsit megkönnyebbültem,köszi a választ!!!!remélem nekem is nemsokára sikerül teherbe esnem ;-D!!!!
reggeli:2db graham toast kenyér flora vajjal vékonyan kenve,és pmell sonka,és egy joghurt
ebéd:szintén egy ilyen kenyér,1 müzli szelet.
uzsi:grépfrut,v két kivi
vacsi:egy alma,vagy egy fél banán...de változo:-)
6 napja csinálom az ovu teszteket,és mellette van pg53-am is azt is minden nap nézem...a pg53on mindennap páfrányos volt,ma nem!a tesztek tegnapig változok voltak,2 csik de az elsö mindig kicsit halványabb,tegnap az első erősebb volt mint a második,nem tudom mit jelenthet...este 7kor csinálom meg a mait,kíváncsi leszek mit mutat:-)))
hát az inzulinom magas,cukor anyagcserezavarom van azt mondta a doki...ezért kell diétáznom leginkább...
KÖSZI A VÁLASZOKAT LÁNYOK!!!SOKAT JELENTENEK!!!!!=)
10 körül ehetsz joghurtot, de csak ha eszel mellé lassút is, viszont reggelizni 7 körül kell és akkor csak lassut lehet enni. A banán tiltó listás, de ha eszel is akkor max uszira szabad egy felet.
Én megértelek, én is baromi válogatós vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!