Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha PCO-s vagyok ne is használj...

Ha PCO-s vagyok ne is használjak ovulációs tesztet?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam,hogy akinek ilyen problémája van,az ne is adjon erre a tesztre..de nagyon szeretnénk már babát...,a menstruációm nagyon rendszertelen,és már nem tudom mivel próbálkozzunk(a szexen kívül),hogy eltaláljuk azt a bizonyos napot???:(
2013. ápr. 2. 19:45
 1/10 anonim ***** válasza:

Én is PCOS/IR-es vagyok. A hármas kezelés mellett én hőgörbéztem, egyértelműen mutatta mindig, hol volt ovum. Ehhez nagyon pontosan kellett mérni, azonos idő, azonos hőmérő, második csipogásig mértem digitális hőmérővel, de eltaláltuk :)

Fontos volt a grammra pontos diéta, heti 3-4 nap mozgás és gyógyszerek is.

[link]

www.mensmentis.hu

2013. ápr. 2. 19:49
 2/10 A kérdező kommentje:

bocsi,de lehet még túl tapasztalatlan vagyok ebben a témában de mi az a hőgőrbézés?:D...egyébkén már énis diétázom ez a 3. hetem...mozogni még sajnos nem tudok menni,nem engedi a munka:S...gyógyszert nem irt fel a doki,azt mondta ha ezt betartom szigorúan,menni fog...

de én kimondhatatlanul vágyom egy kisbabára...nem akarom a véletlenre bízni,és sokáig várni?:(szóval az ovu teszt felesleges??:/...köszi amugy az infot!!!!:-)

2013. ápr. 2. 20:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Milyenek lettek a 3. napi hormon eredményeid és a terheléses cukor és inzulin vizsgálatod eredményei? Milyen diétát tartassz?
2013. ápr. 2. 21:31
 4/10 anonim válasza:
Nyugodtan használj ovutesztet! Én is pcos vagyok és nekem sem írtak fel gyógyszert , csak diétáznom kell. Nincs cukorbetegségem és IR-em sem. A ciklusaim össze- visszák voltak, hol 38, hol 44 naposak. Elkezdtem ovutesztet használni, és nekem működött. Öthónapnyi próbálkozás után most úgy néz ki, hogy sikerült teherbe esnem:)Jövőhéten megyek dokihoz. Szóval hajrá, hajrá!:)
2013. ápr. 3. 15:13
 5/10 A kérdező kommentje:

jajj de jó!!!!:-D nah szorítok h baba legyen=)))))!!!!

Nah kicsit megkönnyebbültem,köszi a választ!!!!remélem nekem is nemsokára sikerül teherbe esnem ;-D!!!!

reggeli:2db graham toast kenyér flora vajjal vékonyan kenve,és pmell sonka,és egy joghurt

ebéd:szintén egy ilyen kenyér,1 müzli szelet.

uzsi:grépfrut,v két kivi

vacsi:egy alma,vagy egy fél banán...de változo:-)

6 napja csinálom az ovu teszteket,és mellette van pg53-am is azt is minden nap nézem...a pg53on mindennap páfrányos volt,ma nem!a tesztek tegnapig változok voltak,2 csik de az elsö mindig kicsit halványabb,tegnap az első erősebb volt mint a második,nem tudom mit jelenthet...este 7kor csinálom meg a mait,kíváncsi leszek mit mutat:-)))

hát az inzulinom magas,cukor anyagcserezavarom van azt mondta a doki...ezért kell diétáznom leginkább...

KÖSZI A VÁLASZOKAT LÁNYOK!!!SOKAT JELENTENEK!!!!!=)

2013. ápr. 3. 17:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem jól csinálod a diétát. Reggel nem szabad joghurtot enni és vacsira nem szabad gyümit, akkor is valami lassú ch kell mindenképpen.
2013. ápr. 3. 20:18
 7/10 A kérdező kommentje:
pfff...:Sköszi,jó h mondod:-D...hát a doki azt mondta 9kor ehetek már joghurtot,és este is megehetek akár egy fél banánt,szal nem én találtam ki,de akkor majd vmit átvariálok:-S :-D..az a baj hogy én nagyon válogatós vok,sok mindent nem eszek meg:SSS:-D-.....
2013. ápr. 3. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:

10 körül ehetsz joghurtot, de csak ha eszel mellé lassút is, viszont reggelizni 7 körül kell és akkor csak lassut lehet enni. A banán tiltó listás, de ha eszel is akkor max uszira szabad egy felet.

Én megértelek, én is baromi válogatós vagyok.

2013. ápr. 3. 20:58
 9/10 anonim válasza:
Szia! 4-es vagyok.Gondoltam írok, hogy voltam dokinál és megállapította,h 6 hetes terhes vagyok:) Veled mi a helyzet?
2013. ápr. 12. 16:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!=))))!!akkor most nagyon tessék vigyázni magadra!!!!!:)))))nekem semmi,énis voltam dokinál,de csak annyit mondott hogy megnagyobbodott a bal petefészkem a policiszták miatt...de nem vagyok elkeseredve..majd jön ha már úgy érzi itt az ideje ;-)))
2013. ápr. 13. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!