Csitta82 kérdése:
Ha teherbe esem, akkor elmulnak az ovulácios fájdalmak?
Figyelt kérdés
Minden honapban megérzem hogy mikor van ovuláciom ( alhasi szuros érzés néhány napig). Babát tervezünk, és tüszőrepedés idöpontja körül is többször együtt voltunk. Ha még mindig fáj alul a hasam ( 4 napja) akkor biztos hogy nem estem teherbe? a fájdalomnak el kell mulnia ha teherbe estem volna?2013. márc. 31. 11:56
1/1 anonim válasza:
Szerintem a fájdalom nem attól múlik el, hogy teherbe estél vagy sem. Gondolom minden hónapban elmúlik a fájdalom mégsem azt jelzi, hogy terhes vagy! Egyébként nekem is van ovu fájdalmam, egyszer volt, hogy több napig is fájt a hasam, és, hőt is mértem, szóval már megvolt a tüszőrepedés, felment a hőm és utána még vagy 2 napig fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!