Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olvastam, hogy megfázásos...

Olvastam, hogy megfázásos tünetek is jelenthetnek babát? Továbbá lent!

Figyelt kérdés
Egy hete orrdugulás nátha nélkül, megjön érzés, derékfájás, belső láz érzése, hasszurka, fejfájás, hátfájás, és egy hete még a lábamban a forgók is fájtak. Nem lehetett beágyazódás? Volt már valaki igy? Tegnapra nem vártam ma negativat teszteltem.
2009. szept. 20. 15:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezek a tünetek mind menzi előtt is jelentkezhetnek! Egy tünet van ami nem menzis is, az az, hogy nem jött meg. Bár a teszt nega, sokunknak ilyenkor már pozitív,de sokaknak nekgatív. Nem akarlak bíztatni, mert ha azt írnám tuti baba, akkor csak beleéled magad, és netán csalódsz, bár ne úgy legyen. Nem tudok mást tanácsolni, mint türelem, 2-3 nap múlva ismételd meg a tesztet, ha nem jön meg.

Kívánom hogy babás legyél!

Egy kismami

2009. szept. 20. 17:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem a barátnőmnek mind a két terhességét az orrfolyása jelezte. Érdekes.... :) Az elsőnél még nem tudta miért, de a második bébinél tutira tudta hogy akkor most babát vár, és tényleg...

Ez nagyon egyénfüggő, nálam pl semmi nem volt.

Ha beágyazódás lett volna, és tegnapra nem vártad, akkor a tesztnek már bizony pozitívnak kellene lenni. A beágyazódástól nem fáj a lábad, max vérzel egy kicsit.

Minden jót!

2009. szept. 20. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!