Mit jelenthetnek ezek az álmok?
Figyelt kérdés
Két éve próbálkozunk sikertelenül a babával, volt két elég rossz álmom. Elsőben egy halott babát kellett megszülnöm, a másodikban pedig ikreket szültem, de az egyik szintén nem élt. Ezek után félek a teherbeeséstől. Nem tudom mit jelenthetnek ezek az álmok, de rossz érzésem van.2010. febr. 8. 15:12
1/4 anonim válasza:
Nyugi,ne görcsölj ezeken az álmokon.Az álmok nem üzenik meg a jövőt,szal ezt csak azért álmodhattad mert napközben a babavállalásról gondolkoztál,az agyad pedig összekeverte a dolgokat.Ne félj a teherbeeséstől,hidd el nem az lesz mint az álmodban.
2/4 anonim válasza:
Van a családomban jósnő:)
Ha valaki halott gyermekkel álmodik,véres gyermekkel,az pont az ellenkezőjét jelenti.
Azt üzeni neked az álmod,hogy egészséges gyermeket fogsz szülni,természetes úton,és két gyermeked lesz.
Az ikrek két különböző szülést mutatnak.Kis korkülönbség lesz a gyermekeid között.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Utolsó kicsit megnyugtattál, remélem igazad lesz!
2010. febr. 8. 15:39
4/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem semmi okod az álmok miatt aggódni. Csak azt mutatják, hogy nagyon szeretnéd már azt a babát és éjjel is leköti a gondolataidat. Remélem hamarosan sikerül! És akkor minden rossz érzésed elszáll egy pillanat alatt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!