Még nagyon a terhesség elején vagyok, 12 hetesen, de minden éjjel azt álmodom, hogy épp megyek szülni. Mit jelenthetnek ezek az álmok?
A múltkori szép volt, egyszerűen "kiesett" az a fél év, ami június és december között van, kint ültünk a kertben a virágok között, aztán egyszercsak elkezdett esni a hó és indultunk a kórházba.
Amit ma álmodtam, az viszont szörnyű volt... annyi volt, hogy összevesztem az egész családdal, elkezdtem vérezni meg elkezdett folyani a magzatvíz és indultunk.
Nektek is vannak / voltak ilyen fura álamitok?
normális. az álmaidban a félelmeid , vágyaid ötvözödnek azokkal a képpekkkel amiket már átéltél, láttál.
az elsö éjszaka nyugott voltál, és ezért idillinek hozta össze az a félelmet, vágyat is egyben. de a második valószínü egy kisebbb veszekedés vagy régebbi veszekedés újult elö egy félellemmel a szüléssel. normális szerintem az elöre haladással több lesz a félelem, mert újabb kérdések merülnek fel egyre inkább fog érdekelni a szülés, egyre több infod lesz ami megijeszt.
Én 17 hetes vok, én is rendszerint álmodok valamit a babával kapcsolatban. A múltkor például már én is szültem, a kezemben tartottam. De álmodtam már olyat is, hogy megjött, meg azt is hogy már mellettem fekszik otthon az ágyba.
Szerintem semmi különlegeset nem jelentenek, de ez csak az én magánvéleményem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!