Mikor csináljak tesztet?
Figyelt kérdés
Párommal 3alkalommal voltam együtt a menzeszem 2havonta van meg a hónap közepére várható mert így lesz meg a 2hónap mikor csináljak tesztet, hogy terhes vagyok-e?2013. ápr. 2. 08:55
1/5 anonim válasza:
A legutolsó aktus után 20 nappal biztos eredményt kapsz!!!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De ha meg jön a menzeszem akkor is várható terhesség igaz?
2013. ápr. 2. 09:08
3/5 anonim válasza:
Én is azt javaslom, hogy több, mint két héttel az utolsó együttlét után.
Bocs, hogy off, de kíváncsi vagyok:
Hogyhogy csak kéthavonta van meg? PCOS/IR? Vagy egyéb hormongond?
4/5 A kérdező kommentje:
Semmi gond :) Nem szedek gyógyszert és van állandó párkapcsolatom, és a rendszeressége az a 2havi lett. Köszönöm válaszod :)
2013. ápr. 2. 09:18
5/5 anonim válasza:
Szia voltál már orvosnál ezzel a 2 havi menzesszel? mert így lehet nincs is peteérésed!Ha voltál és semmi gond ezzel akkor bocsi a kérdésért!
A kérdésedre a válasz ha már késik akkor a nem várt menzesz után 3-4 napra már pozit kell mutatnia! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!