Szerintetek terhes vagyok? Elvileg múlt hét csüt-péntek körül volt peteérésem, és most nagyon érzem a méhemet.
Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy fáj, de azért kicsit kellemetlenül érzem a méhemet. Plusz puffad a hasam, ami nem szokott. Ja, és múlt héten voltunk fogászaton, és majd' elhánytam magam attól, hogy a számban volt valami. A második terhességemnél volt ugyanígy, hogy nem bírtam semmit elviselni a számban ételen kívül.
Na most a kérdés az lenne, hogy ilyen másfél héttel a várt menzesz előtt volt olyan valakinek, hogy "érezte a méhét", és terhes volt?
2013. ápr. 1. 21:51
1/3 anonim válasza:
50-50% az esély. Azt viszont szinte kizártnak tartom, hogy ha múlt hét végén volt peteérésed, akkor a terhesség okozott volna hányingert a fogászaton ugyanazon a héten.
2/3 A kérdező kommentje:
Az "elvileg", az tényleg ELVILEG akkor volt peteérésem. Naptár szerint. Hogy valóban mikor, azt nem tudom.
2013. ápr. 2. 14:02
3/3 A kérdező kommentje:
Egyébként hogy érted, hogy 50-50% az esély? Ha 50% az esélye, hogy terhes vagyok, hát az igencsak nagy valószínűség!!!
2013. ápr. 2. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!