Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnénk a párommal...

Babát szeretnénk a párommal és elmentem rákszűrésre h. Minden okés e de találtak valami gyulladást kaptam klion kupot és h. Utánna nehezebb lessz teherbe esni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért lenne nehezebb?
2013. ápr. 1. 16:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért lenne nehezebb. Viszont a gyúlódást megelőzve kisebb a koraszülés esélye.
2013. ápr. 1. 16:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem akkor valoszinü h. Azért nem estem még teherbe mert gyulladásom van?
2013. ápr. 1. 16:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Mióta próbálkoztok a babával? Ha most kezdtétek, akkor megtörténhet, hogy a gyulladás miatt (sem) jött össze. Utána biztosan könnyebb lesz teherbe esni, mert egészséges leszel.De ez nem okvetlenül jelenti, hogy azonnal sikerül. Szóval ha kimarad még pár hónap, ne ess kétségbe.
2013. ápr. 1. 16:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Már legalább 5 vagy 6 honapja probálkozunk azért is mentem el a dokihoz és derült ki h. Van ez a gyulladásom. Remélem ha elmulik akk, összejön
2013. ápr. 1. 17:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem hinném,hogy a gyulladástól nem tudsz teherbe esni ,de amíg a gyulladás fenn áll addíg ne próbálkozzatok!
2013. ápr. 1. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!