Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Reggel csináltam egy terhesség...

Reggel csináltam egy terhességi tesztet, és látom a 2. csíkot, csak nagyon halvány. Szellemcsík vagy terhességi? Mi a véleményetek? Itt lehet megnézni: www.kepfeltoltes.hu/view/090920/DSC01053_www.kepfeltoltes.hu _. Jpg

Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 09:52
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

GRATULÁLOK!:)))Bizony baba van a dologban!:)))Nagyon sok BOLDOGSÁGOT!:)))

2009. szept. 22. 13:02
 32/55 anonim ***** válasza:
100%

hát ha holnap kéne megjönnie, akkor nagyon örülhetsz, mert bizony mind a két felvételen ott a második csík!!!! csak még azért ilyen halvány, mert "kevéske" benned a hcg!!

mostmár ne tesztelgess, pihenj, és nyugodtan fogadd el a tényt, hogy VÁRANDÓS vagy!!! pénteken csinálj új tesztet és azzal menj majd a dokihoz!

nagyon gratulálok, kellemes babavárást és sok-sok egészséget!!!

2009. szept. 22. 13:03
 33/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jókívánságokat.:) Orvoshoz már 4hetesen menjek el? Nem korai még szerintetek?
2009. szept. 22. 13:08
 34/55 anonim ***** válasza:
100%

Én mindkét tesztet pozitívnak látom! :-) nekem is ilyen halványka volt az elején, aztán rá egy hétre még szinte hozzá sem ért a vizelet, máris nagyon erős pozitív lett. :-)Most vagyunk a 24. héten!

Gratulálok! Azért a nemvárt napján csinálj egy Gabrielt, az nagyon megbízható teszt!

2009. szept. 22. 13:08
 35/55 anonim ***** válasza:
63%

Sziasztok sztem rossz helyen van a 2.csik....

a konroll csik alatt kéne lenni jobb oldalrol és ott nem látok egyik képen sem csikokat amit látok az bal oldalon van a teszten nem a "tesztablakban".

Csinálj egy másik tesztet sztem ez nem egyértelmű vagy nem tudsz felrakni egy képet ami világosabb?

De drukkolok remélem baba és én vagyok vak és hülye de ne legyen igazam hogy nem jo a teszt.

2009. szept. 22. 13:22
 36/55 A kérdező kommentje:
Rossz helyen? Sajnos, nincs más képem.
2009. szept. 22. 13:30
 37/55 anonim ***** válasza:
78%

Azt kell nézni ami jobbra van mind a 2 képen?

Mert ott papiron látom jobbra a csikot...

Nem ballra kéne lennie melyik oldalt mártottad a pisibe ami a képen jobbra vagy ballra van.Mert az a kontroll csik ami a kezed felöl van a teszt csik pedig az ami a pohár felöl...tehát alul kéne lenni a terhes csiknak.

Irj majd....

2009. szept. 22. 13:37
 38/55 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon halványan én is látom a tesztet, de tedd inkáb világosabb helyre, mert ez a fotó eléggé sötét. Fotózd le még 1x, akkor jobban fog látszódni. GRT! :) Van vmi tüneted?
2009. szept. 22. 14:10
 39/55 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Na,ezért lepontoznak,de ha nem jön meg,akkor nem kell mindjárt orvoshoz rohanni!Ráérsz majd 6-7 vagy akár 8 hetesen is elmenni!Szivhang úgyis csak akkor mutatható ki!Nem maradsz le semmiről!:)))

2009. szept. 22. 15:05
 40/55 anonim ***** válasza:
100%
én is látok valamit halványan. nekem a halvány után öt nappal lett erős a csík, azóta elmúlt egy éves a babóca:)
2009. szept. 22. 16:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!