Reggel csináltam egy terhességi tesztet, és látom a 2. csíkot, csak nagyon halvány. Szellemcsík vagy terhességi? Mi a véleményetek? Itt lehet megnézni: www.kepfeltoltes.hu/view/090920/DSC01053_www.kepfeltoltes.hu _. Jpg
Nekem is ilyen halvány volt mikor teszteltem, s bizony 100%-ban terhes voltam! Írd meg légyszi, hogy mi a helyzet.
Nagyon szorítok!
Én is látom de nagyon nagyon haloványan.Szerintem is ismételd meg pár nap múlva.
Annak meg üzenem aki azt írta hogy: annyian akarnak gyereket hogy beképzelik/jük a pozi tesztet is stb. Én már 32 hetes babás vagyok tehát nincs mit beképzelnem,azon kívül más is látja.Nézze meg jobban és attól a csíktól amelyik jól látható balra van a nagyon-nagyon halvány csík.
Kedves kérdező neked meg szurkolok és majd írd meg mi lett az eredmény.
Köszi, hogy megnéztétek. Bízom benne, hogy baba lesz.
Azt amúgy nem értem, miért baj, hogy valaki nagyon akar gyereket. Na, de mindegy.
2 nap múlva tesztelek, és megírom, hogy erősödött-e. Ti milyen tesztet használtok?
Valami haloványka csíkot én is látok. Én is azt mondom ismételd meg a tesztelést, és ha babás vagy, ott bizony már erősebb lesz a 2. vonal. Drukkolok!!
37 hetes kimama
Második vagyok. Az én tesztemen ennyire se látszott a 2. vonal, mégis itt van bennem a babapötty. :)
Most már csak annyi "dolgod" van, hogy nxugodt legyél és ne félj a mindjárt megjön érzéstől, mert ebbe bele lehet őrülni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!