Reggel csináltam egy terhességi tesztet, és látom a 2. csíkot, csak nagyon halvány. Szellemcsík vagy terhességi? Mi a véleményetek? Itt lehet megnézni: www.kepfeltoltes.hu/view/090920/DSC01053_www.kepfeltoltes.hu _. Jpg
Igen, csináltam egyet ma reggel, és azon már "sokkal" erősebben látom. És a páromnak is megmutattam, ő is látja.:)Akkor az jelent valamit, igaz?
Ide raktam fel:
Szia!
Második válaszoló vok.
Én ezt is látom,de szerintem nem a teszttel hanem a fényképezéssel van a gond :-))) Most hogy jobban nézem szerintem más szögből és háttérből kellett volna lefotózni.
Amúgy megkérdezhetem milyen teszt? A Gabrielt próbáld majd ki.Szerintem kezdhetsz örülni.Nagyon halkan gratulálok. És ha csinálsz majd mégegyet azt is tedd fel ok?
Minden jót.
Innen rendeltem:
www.csaladtervezes.com
Gyógyszertárban lehet kapni Gabrielt! És ha veszel akkor holnap az első vizeletből csináld meg.Én nagyon szurkolok.Nememlékszem hogy írtad e hogy késik e már a mensid?Ha igen hány napja?
32 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!