Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Laporoscopiával kapcsolatban...

Laporoscopiával kapcsolatban kérnék tapasztalatokat?

Figyelt kérdés

Minden érdekelne.Hány nap kórház?

Műtét előtti, utánai nap? Aznap?

Eredményessége?

Esetleg aki tudja, hogy a Debreceni klinikán hogyan zajlik?

2009. szept. 19. 20:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen csajok a történeteket és a biztató szavakat.
2009. szept. 21. 19:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez attól is függ, hogy mit műtenek laporoscopiával. Nekem ciszta volt a jobb petefészkemben, azt szedte ki a doki. Nem is éreztem jó ideig, hogy lenne újra, de 3hete voltam uh-n, (mert sikerült majdnem két év után +tesztet produkálni), és mondta a nődoki, hogy ciszta van a jobb petefészkembe (megint), de nem szokta zavarni a terhességet. Hát, nagyon remélem, hogy igaza van.

Szóval az én műtétem sikeres volt viszonylag, mert egy jó időre elmúlt a cisztám, de igazából nem véglegesen.

Fel a fejjel, a műtét maga kibírható. Nekem is a vállam fájt nagyon, meg a nyelőcsövem, emlékszem is, felébredtem ahogy kihúzták a csövet a torkomból, még dumáltam is a műtősfiúnak :)

2009. szept. 23. 19:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Én se tudok jóról beszámolni, engem is laporoszkópiára toltak be és alhasi műtét lett belőle. Eltávolították a bal oldali petefészkem mert menthetetlen volt. A bikini vonalnál egy hatalmas vágás és a köldökömnél két pici vágás. A torkom nekem is fájt utánna és én is hánytam az altatótól.10 nap kórház
2009. szept. 23. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!