Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnapi xepil teszt toll...

Tegnapi xepil teszt toll pozitiv, mai exepil teszt csik negativ! Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Tegnap csinaltam egy xepil terhessegi tesztet ami pozitiv lett. (xepil teszt toll). Es nem elso vizeletbol. Ma csinaltam megegyet (elso vizeletbol) es az csak max a lampa alatt latszik nagyon halvanyan. Marmint szinte negativ. Ez a teszt is xepil volt csak nem toll hanem tesztcsik. Tegnap kellett volna megjonnie. De azota sincs verzes. Volt mar ilyen veletek?

2013. márc. 30. 14:29
1 2
 11/15 moonfairy válasza:
Szia! Szerintem is pozitív! Nincs miben kételkedni! Jó babavárást!
2013. márc. 31. 22:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Azt remeltem gyorsan eltelik majd ez a par nap! De azt hiszem hosszabb mint gondoltam! :D probalom magam nem beleelni semmibe...mert utana faj a csalodas. Menzesnek egyenlore semmi jele..remelem nem is lesz mar iden! ;) koszonom szepen mindenki hozzaszolasat! Kellemes Husvetot mindenkinek!
2013. márc. 31. 23:01
 13/15 A kérdező kommentje:
Sajnos ma reggel gorcsok es fajdalmak kozt megjott! :(
2013. ápr. 1. 10:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Sajnálom!:( Lehet hogy korai vetélésed volt. Nekem 5 hetesen ment el a baba, igaz 3 tesztem volt pozitív.
2013. ápr. 1. 14:42
 15/15 moonfairy válasza:
Sajnálom én is, de szerintem menj el dokihoz mindenképp!
2013. ápr. 2. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!