31. nap és menstruáció sehol de a teszt negatív! Most akkor mivan?
Figyelt kérdés
Ciklusom 14. Napján voltunk együtt. Elég rendszertelen a ciklusom de 31napos még nem volt. 2012ben volt 2* 30napos. Utoljára 27napos volt elötte 29,24,29. Két három napja megjön érzésem van és fájdogál a hasam. Cicim fáj és sokat émelygek. Szerintetek??2013. márc. 29. 18:07
1/5 anonim válasza:
Elkèpzelheto, hogy ebben a honapban kèsobb volt ovud. Nem elkèpzelhetetlen.(Foleg stresszesebb idoszakban, esetleg kisebb betegsèg miat..) Ha igy volt, talàn mèg nem mutatja ki a teszt. Ha nemsikerult ez a honap, akkor lehet kèsobb jon meg...
Ha nem jon meg pàr nap mulva sem, csinàlj ujabb tesztet!
2/5 anonim válasza:
Szia ! Nekem nem várt napja után a 10.nap tegnap lett pozitiv!!! ELőtte negatív! Szóval bármi lehet! Drukkolok! :)
3/5 A kérdező kommentje:
Most voltam wcn kéne nagy wcznem de nem tudtam kicsit erölködtem és a wcben láttam egy kis véres rozsaszines foltot de a papiron csak folyás szerűség van kicsit megfájdult a hasam. Mi lehet ez? 14-én voltunk együtt. Beágyazódás vagy elment vagy meg fog jönni??? Köszi a drukkolást! :)
2013. márc. 29. 20:01
4/5 csitta82 válasza:
Én s hasonloan járam: mindig rendszeresen megjött. Aztán amikor tudatosan el kezdtük tervezni a babát, a fejemben szinte el is hittem hogy terhes letem, az "idözités utáni együttlét után". Mindenféle terhességi tüneteket produkáltam és még bő egy hetet is késett a mensim, negativ teszt..stb Aztán kiderült hogy csak nagyon akartam, és az eszem hitette el ezt velem. Most probálok lazulni és nem rágörcsölni( persze nehéz). Sok sikert a babához!
5/5 A kérdező kommentje:
Lehet ez volt velem is...nagyon erősen vérzek :s
2013. márc. 31. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!