Tegnapra nem vártam, remény?
Ez változó, attól, hogy most még nem lett pozitív, még lehetsz terhes.
Én 3 napja teszteltem halvány pozitívat úgy, hogy a nemvárt utáni első reggel.
Viszont egy barátnőm a nemvárt után 10 nappal tesztelt csak pozitívat. Drukkolok!
Most ez komoly???!
Az ovu es a terh. tezt teljesen mas. Meg jo, hogy nem mutat pozotivat.. Az LH szint es a HCG teljesen mas.
Ennyire buta nem lehet valaki..
Szokták használni az ovutesztet jóstesztként, de elég megbízhatatlan, és több napig kell ismételni, hogy észlelhető legyen a tesztcsík erősödése. Lh szinte folyamatosan van mindenki szervezetében, tehát valamennyire mindig látható a tesztcsík. Terhesség esetén megtörténHET, hogy a hcg, és az Lh keresztreakcióba lépve, megváltoztatja a tesztcsík erősségét. De ezt több napon keresztül kell figyelni, hogy értékelhető legyen a változás. Addigra pedig vagy a mensi, vagy egy normális terhességi teszt is választ adhat a kérdésre.:)
Amúgy, ha nem jön meg a vérzésed, lehetsz terhes. Későbbi fogantatás, egy kicsit lassabb hcg szint emelkedés, napokkal is meghosszabbíthatja, hogy a teszten is látható legyen a valódi helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!