Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6-dik hónapja próbálkozunk a...

6-dik hónapja próbálkozunk a babával de még sajnos nem jött össze. Befolyásolhatja ha folyásom van (többször voltam dokinál ez ügyben nincs semmi baj)?

Figyelt kérdés
Végülis logikusnak tűnik hogy kifolyik vele együtt minden nem? Szeretkezés után 30 perc pihi elvileg az elég de még sehol semmi sajnos. Rosszul gondolom?

2013. márc. 30. 10:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, logikus hogy kifolyik a sperma :D

Amúgy mi 2 évig próbálkoztunk. Van akinek eslőre sikerült, van akinek több hónap... Ha rágörcsölsz, még úgy sem fog menni! Ha nem jön össze, menj orvoshoz. Ad peteérés serkentőt, meg megvizsgál h minden rendben van-e odabent. Én 1 év után mentem el, kiderült hogy cisztáim lettek a gyógyszer abbahagyása után, kaptam gyógyszer stb... Aztán +1 év és babás lettem! Sok sikert!

2013. márc. 30. 10:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is ettől a kifolyástól féltem, de aztán rákérdeztem a dokinál. Azt mondta egy nagy butaság, mert aminek be kell mennie az szeretkezés közben be is megy. Az hogy utána még pihizel az esetleg a már bejutott katonáknak segít, de se a pihi se a gyertya állásnak nincs túl nagy jelentősége. ( a mi babánk esti házaséletből, gyertyaállásból, és többórás pihi után sikerült)
2013. márc. 30. 10:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy teljesen egészséges párnak is 1 év az átlagos siker.
2013. márc. 30. 10:37
 4/6 A kérdező kommentje:
köszike
2013. márc. 30. 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg az egy óra pihit egy nagyobb párnával a feneked alatt!
2013. márc. 30. 13:28
 6/6 anonim ***** válasza:
2-es vagyok: Már több helyen írtam, mert látok benne igazságot, de mindenki döntsön a maga belátása alapján. Egy idős doki mondta, hogy nem tudja mi lehet az oka, (háziorvos) de munkája során megfigyelte, hogy azok a nők akik sokáig próbálkoznak, semmi sikerrel, majd elkapnak egy hasmenéses nyavalyát és széntablettával kezelik magukat, azoknak a következő hónapban össze jön a baba. Én két dologra tudok gondolni: 1 hasmenéskor ki tisztul a szervezet, 2 a széntabletta megköti a szervezetben felgyülemlett méreganyagokat. (én a babámnál peteérés előtt vettem be egyet)
2013. márc. 31. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!