1 év kihagyással de 10 éven keresztül szedtem fog. gátlót. Többször volt felfázásom, időnként gombás fertőzés is és azalatt az 1 év kihagyás alatt egyszer sajnos "esemény utáni tabletta" is volt. Teherbe eshetek így?
Az orvosom szerint ha fél évig nem esem teherbe menjek vissza és kivizsgál de én már most aggódom, 3 hónap sikertelen próbálkozás után, hogy nem lehetséges. Azt se tudom megítélni, bár hőmérőzőm, hogy van-e peteérésem.
A legutóbbi felfázásom 1 hónapja volt, akkor urológus UH-gal megvizsgált. Ha lenne valami "elváltozás", akkor arra ott ugye fény derült volna?
Az UH-on biztos kiderült volna, ha látható gond van. Viszont, először győződj meg arról, hogy van-e peteérésed! Szerintem, használj ovulációs tesztet, az a legbiztosabb. És figyeld a petefészekszurkálást és a tojásfehérjeszerű nyálkát, akkor van peteérés.
Itt sokat okosodhatsz: www.babatervezok.otthona. net
De a 3 hónap hónap egyáltalán nem sok idő, ovutesztelj a következő hónapokban, aztán ha nem sikerül, az orvosod kivizsgál majd. Addig is ezen ne görcsölj, szeressétek egymást! ;)
Szia ne aggódj!Én 7 évig szedtem fog.gátlót.Folyton gombás fertőzésem van:S jah és van bőven túlsúlyom is sajna....DE most már lassan 35 hetes vagyok!Úgy hogy ne aggódj!
Puszi
Kitartás!!!Én is 10 évig szedtem a gyógyszert és ahogy abbahagytam nem jött rögtön össze.10 hónap múlva lett kétcsíkos a teszt!
30 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!