Hol lehet Gynex cseppet vásárolni?
Figyelt kérdés
Kapható patikában vagy Herbária szaküzletben vagy interneten lehet csak rendelni? Egészségesek vagyunk, de mégse jön a baba. Aki próbálta, bevált?2009. szept. 19. 12:13
1/3 anonim válasza:
Szia! Én 3 hétig szedtem és tegnap teszteltem és pozitív lett... Ajánlom még a gyertyaállást, én a gynex mellett még ennyit tettem az ügy érdekében.. :) Egyébként előtte 6 hónapig próbálkoztunk. Én gyógynövényboltba vettem, szerencsére éppen volt raktáron 1...
2/3 anonim válasza:
Én már 2 hónapja szedem és semmi :(
3/3 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló! Tiszta szívből gratulálok a pozitív teszthez! És köszi :)
Kedves második válaszoló! Neked kitartás és ajánlom, ha már van, fogyaszd is mert rengeteg jót írnak róla. Ártani tuti nem árt, ha valahol is szükség van rá, kifejti hatását, azért szeretnék én is! Sok sikert és mielőbbi babásodást! :)
2009. szept. 20. 01:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!