Mennyi ido utan lehet setalni menni, vasarolni missed abortion után?
Sajnos normális ez a szúrás,:( nekem is ez volt.
Nyugodtan menj sétálni ha jól esik,de ne erőltesd meg magad!
Pihenj sokat!
Szia!
Nagyon sajnálom, ami veled történt!!
Akár már másnap is azt csinálsz, amit jól esik. Csak abba gondolj bele, hogy sok nő egy abortusz után már másnap dolgozik. Fizikailag nincs különbség a kettő között, csak lelkileg viseli meg jobban az embert, ha nem saját jószántából fekszik műtőasztalra. :-(
Én is így jártam anno, szombaton volt a műtét, és hétfőn már mentem dolgozni.
Csináld azt, amit szeretnél, és próbáld elfoglalni magad, úgy könnyebb lesz!
Még egyszer, nagyon sajnálom!!!
es mar nem is vereztel akkor?meddig tartott a verzesed?nekem azt mondtak h amig egy normal menstruaccional nem tobb es nem budos ill, darabos, ill, nem lazasodok be nincs baj. de 3.ik napja tart es varom mar elalljon.
?
Egy hétig is eltarthat, de ha erős a vérzés, nem túl jó. Nekem sajna nem volt szerencsém a dokival, nem végzett alapos munkát, így kétszer műtöttek, nagy különbség volt a kettő közt.
1. másnap már alig véreztem, harmadnak görcsök jöttek és felment a lázam, negyednap ömlött belőlem az alvadt vér és aznap újra kórház. (szintén pénteken volt az els, a második hétfőn)
2. szintén alig volt vérzésem, de eltartott kb 5 napig, mire teljesen elmúlt, tisztasági elég volt, a hasam fájdogált egy darabig wc-zéskor, de semmi görcs
Ha bizonytlan vagy, vagy aggaszt valami, szaladj be a kórházba, de várd meg otthon h rosszabb legyen. Jobbulást.
(3. voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!