Mikor lehet újra teherbe esni missed abortion után?
Nekem az orvosom 6 hónap várakozást mondott, mi 4-et vártunk, és már az első hónapban megfogant a babánk.
Én azt gondolom, hogy legalább 2 normális vérzést várjatok meg, és csak utána próbálkozzatok.
A baba elvesztését pedig senkinek nem könnyű feldolgozni. Ehhez idő kell, de hidd el, előbb-utóbb túl leszel rajta.
Kitartás!
Én is 8 hetesen tudtam meg, hogy nincs baba a petezsákban, ez három éve volt december 14-én, kb 1 hónap múlva rendesen megjött, és ez is lett az utolsó menstruációm, és teljesen problémamentes terhesség után októberben megszületett a most 2 éves kislányom. Habár nekem is azt javasolták, hogy várjak 3 hónapig.
Lehet, hogy könnyelműség volt, de mi a férjemmel akkor így döntöttünk.
Minden esetre várj meg egy teljesen rendes ciklust, és egy teljesen rendes menstruációt.
nekem 12 hetesen vették el, a műtéttel 14 napig véreztem-barnáztam, majd volt peteérésem, és 2 hétre rá megjött ..na így lett 28 napos az első ciklusom a műtét után, rákövetkező ciklusban meg is fogant a baba:)))és most már 1 éves
ne váratok sokat sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!