Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovutesztet szeretnék venni a...

Ovutesztet szeretnék venni a Teszvesz-en. Már regisztráltam magam az oldalon. A gondom az, hogy banki átutalással lehet fizetni. Ismertek valakit, akinél enélkül is lehetne vásárolni, mondjuk utánvéttel?

Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 13:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez mindig az eladó és a vevő közötti megállapodáson múlik.

Mielött licitálsz kérdezd meg, hogy utánvétel is mehet-e. Mi a gondod az átutalással?

2009. okt. 18. 14:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindig átutalással szokták kérni. Én is innen rendeltem ovu tesztet. Szerdán utaltam a pénzt, s pénteken már meg is érkezett. Megbízható, becsületes a hölgy.
2009. okt. 18. 14:22
 3/5 anonim válasza:
Szia! Én teszveszes vagyok! Ha valami kérdésed van azt felteheted az eladonak mielött megvennéd a terméket! igy találod meg: belépsz az oldalra és ott van, hogy kérdések és válaszok a termékkel kapcsolatban! Nem kell félned az oldaltol! Én még nem csalodtam pedig 1éve vagyok teszveszes!
2009. okt. 18. 15:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2009. okt. 18. 15:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a tesz-vesz-en kéne venned. Hallotam már olyanról hogy ott vettek és nem volt meg bízható a teszt.
2009. okt. 18. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!