Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azt szertném meg hogy ki...

Azt szertném meg hogy ki alkalmazot már triaklim gyógyszet hogy legyen peteérése és babája is mert nekem a doki olyant irt és azt szertném meg tudni hogy hasznos e vagy semm?! Vagy alkalmazak más modszert hogy legyen peteérésem

Figyelt kérdés
ja és hogyan szedjem pontosan ezt a gyósgzert várom a válszokat

2013. márc. 27. 11:46
 1/5 Manka68 ***** válasza:

Bocsi, de én ezt találtam a tájékoztatójában :

"A Triaklim nem fogamzásgátló készítmény és a fogamzóképesség helyreállítására sem alkalmas."

Milyen hormonértékekre kaptad?

Mit szeretnél elérni?

Peteérés elősegítésére clostilbegytet szoktak első körben felírni, de én kezdem azt hinni, hogy ez sem a legjobb megoldás, mert nem az alap problémát oldja meg.

Azt nem mondta a doki, hogy miért nincs peteérésed?

2013. márc. 27. 16:55
 2/5 A kérdező kommentje:
hát a doki azt monta nem reped ,eg a tűszőm és ezért nincs nálam peteérés ez a gyógyszert irta triaklim et és azt monta hogy ezt menses allat is kell szednem és ha nem jőn meg akkor menyek visza és remélem be vál mert már kétt éve trobálkozunk gondolom ha nem vál be akkor irni fog nekem másik gyógyszert de mellete még megtrobálkozok a méhpepővel hát ha be vál
2013. márc. 28. 11:07
 3/5 Manka68 ***** válasza:

Nem értem a dokidat, ezt a gyógyszert menopausa kellemetlen tüneteire írják fel, nem csinál ovut!!!

Szerintem menj el endokrinológushoz, kideríti miért nincs peteérésed, és az alapbetegséget kezeli!

2013. márc. 29. 04:17
 4/5 A kérdező kommentje:
én nem tom hogy milyen orvos volt de egy szart sem ér azt monta hogyha nem jőn meg a mensesem akkor menyek visza de ha meg jőn akkor szedje tovább de hát meg látom szedem és mellete eg trobálkozom a méhpepővel háta atoll jó lesz remélem :)
2013. márc. 29. 17:40
 5/5 nikol0511 válasza:
Szia látom régi kérdés de megkérdezhetem hogy hogy alakult lett így baba? mert nekem is ezt írták + a clostyt! várom válaszod
2016. júl. 2. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!