6 napja kesik, es a doki 10mm megvastagodott mehnyalkahartyat latott,2 het mulva kell hogy vissza menjek, teszt negativ, a doki szerint valami elindult mert szep vastag a mehnyalkahartya, szerintetek?
Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 08:07
1/10 anonim válasza:
Hát nyilván a doki jobban tudja. Szerintem nem lesz ebből baba, de ne legyen igazam. Talán érdemes lenne párnap múlva egy új tesztet csinálni. Majd írd meg mi lett! Nem hőmérőzöl?
2/10 A kérdező kommentje:
nem homerozom
2013. márc. 19. 08:14
3/10 anonim válasza:
Csinálj még egy tesztet. Mennyire rendszeres a ciklusod? Máskor is késett? Kicsit talán korán mentél dokihoz. :) Én biztos csinálnék még egy tesztet.
4/10 A kérdező kommentje:
de a 10mm mehnyalkahartya tenyleg vastagnak szamit?
2013. márc. 19. 08:52
5/10 anonim válasza:
Szerintem ne kenődj el! Nem biztos, hogy középidőben volt peteérésed! Akkor meg teljesen rendben van, hogy még nem lát semmit. A helyedben én is tesztelnék pár nap múlva!
6/10 anonim válasza:
Hat ne keseredj el, de 10 mm nyalkahartya altalaban peteeres korul van, nekem pl pé utan par nappal 12-15 mm kozott szokott lenni. 10 mm nem tul vastag, nem tudom miert mondta ezt a dokid, ez eppen arra eleg, hogy beleagyazodjon a baba a pé utan ha megvolt a megtermekenyules, de ha baba lenne, ennel sokkal vastagabbnak kellene lennie. Szerintem is inkabb ez mensi lesz.
7/10 anonim válasza:
100mmes nyh. egyáltalán nem vastag az a minimum ami egyáltalán ahoz kell peteéréskor hogy esély legyen a beágyazódásra, nekem mikro nem voltam terhes akko is minimum 15mm volt, de inkább 20.
8/10 anonim válasza:
6napja késik, tesztet csináltál?
Nekem is így volt hogy már 5-6 napja késett (pozitiv tesztem is volt) de mivel a ciklusnak nem a közepén fogant a babám ezért még csak megvastagodott nyálkahártyát látott a doki, nekem is 10mm volt egyébként. 1 hét múlva mentem újra akkor etezsák volt, 10 nap múlva pedig szívhang is.
Szerintem ha 6 napja késik az már jelent vmit nem hiszem hogy ennyit késne csak úgy magától. Szerintem baba lesz.
9/10 anonim válasza:
7es vagyok természetesen nem 100at hanem 10et akartam írni.
10/10 anonim válasza:
Nekem elmaradt mensikor volt 2 pozi tesztem. Elmentem dokihoz és csak 7mm-es nyh. látott. Rá 3 napra pedig már petezsák is látszott, tehát 10 mm nyh elég a babához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!