Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik az az életkor, ami...

Melyik az az életkor, ami után már biztosan nem szülnétek? Első babánál hány évesek voltatok?

Figyelt kérdés
Volt bármi problémátok, ha "idősebbek" voltatok?Tényleg nehezebben jön a baba??
2013. márc. 26. 19:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Gondolom nőgyógyásza válogatja,az enyémmel akkor lehetett konzultálni mit akar az ember,most egy magánkórházba mennék,ott abszolút válaszható opció a császármetszés.
2013. márc. 26. 20:42
 12/21 anonim ***** válasza:
Na igen, azért maszekban nyilván másabb, elvégre ott te fizetsz.
2013. márc. 26. 20:53
 13/21 anonim ***** válasza:

Van olyan orvos, aki jó pénzért megcsászároz, akkor is, ha indokolatlan. Az enyém nem hajlandó rá, azt tudom.

Én 31 évesen szültem az elsőt, 33 évesen a másodikat. Így ez nekem borzasztó fárasztó, úgyhogy egyelőre leálltunk. Gondolkodtam rajta, hogy esetleg 5 év múlva még egy harmadikat is, de sajnos a kisfiammal elég sok baj van. Szóval inkább megbeszéltük, hogy nem lesz több gyerek.

3 éves és nem nagyon akar még beszélni, persze ennyi idősen még senki sem tudja megmondani mitől. Hordjuk mindenféle terápiára, valószínűleg nincs semmi komoly baja, de azért nekem már ez is elég. Nem vállalok harmadikat.

Egyébként teljesen normális terhesség és könnyű szülés volt mind a kettő. Pedig itt már a 33 évemmel öregnek számítottam. Szerintem 40-ig még simán belefér.

2013. márc. 26. 20:59
 14/21 anonim ***** válasza:
Én 30 éves voltam, amikor a fiam született. Másodikat már nem vállalnék. Egyébként nem jött nehezen, elsőre sikerült teherbe esnem, és a terhesség, szülés is problémamentes volt.
2013. márc. 26. 21:21
 15/21 anonim ***** válasza:

Én 23 évesen szültem az elsőt,29 a másodikat. Szerintem én olyan 36ig vállalnám be a szülést.de 40 éves korig normálisnak tartom.

Megkérdezhetem kérdező,hogy mennyi éves vagy,hogy foglalkoztat ez a kérdés?

2013. márc. 26. 22:51
 16/21 anonim ***** válasza:
21 éves voltam az elsőnél, 28 éves az ikreknél, 38 éves a legkisebbnél.
2013. márc. 27. 09:19
 17/21 anonim ***** válasza:
22 voltam az elsőnél, 26 a másodiknál. Mivel nem szeretnék nagy korkülönbséget a gyerekek között, így 35 fölött nem szülnék. De embere válogatja.
2013. márc. 27. 10:35
 18/21 sumergo ***** válasza:
27 évesen akartuk a babát, de 35 lettem, mire megérkezett. Szerintem nem feltétlen kor függvénye, hogy mennyire nehezen jön. Én még szeretnék, de a páromat nem tudom meggyőzni, ő már öregnek tartja magát...
2013. márc. 27. 11:16
 19/21 anonim ***** válasza:
25 és 29 évesen szültem az első kettőt ,azt mondtam max. 35 ig vállalom a harmadikat.Végül 37 éves voltam mikor megérkezett,semmivel sem volt problémásabb mint az első kettő terhesség.
2013. márc. 27. 11:35
 20/21 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen!31 éves leszek a nyáron és most tervezzük nagyon:-)
2013. márc. 27. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!