Melyik az az életkor, ami után már biztosan nem szülnétek? Első babánál hány évesek voltatok?
Van olyan orvos, aki jó pénzért megcsászároz, akkor is, ha indokolatlan. Az enyém nem hajlandó rá, azt tudom.
Én 31 évesen szültem az elsőt, 33 évesen a másodikat. Így ez nekem borzasztó fárasztó, úgyhogy egyelőre leálltunk. Gondolkodtam rajta, hogy esetleg 5 év múlva még egy harmadikat is, de sajnos a kisfiammal elég sok baj van. Szóval inkább megbeszéltük, hogy nem lesz több gyerek.
3 éves és nem nagyon akar még beszélni, persze ennyi idősen még senki sem tudja megmondani mitől. Hordjuk mindenféle terápiára, valószínűleg nincs semmi komoly baja, de azért nekem már ez is elég. Nem vállalok harmadikat.
Egyébként teljesen normális terhesség és könnyű szülés volt mind a kettő. Pedig itt már a 33 évemmel öregnek számítottam. Szerintem 40-ig még simán belefér.
Én 23 évesen szültem az elsőt,29 a másodikat. Szerintem én olyan 36ig vállalnám be a szülést.de 40 éves korig normálisnak tartom.
Megkérdezhetem kérdező,hogy mennyi éves vagy,hogy foglalkoztat ez a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!