Rengeteget kutakodtam terhességi teszt témában! Nem lehetséges, hogy ez az oka a sok álpozitív tesznek?
Olvasgatok mindenféle terhességi meg teherbeesési fórumokon a tesztekről és hát a medi lab-on keresztül a predicator earlyn át a 10-es vaterás tesztig mindegyiknél van jópár ember, aki azt írja, hogy sz@r a teszt, mert pozitívat mutatott és mégsem lett baba! De ugyanez a vélemény olvasható a clera blue tesztről, de már a lilyről és az x-epilről is olvastam ilyet.
Szóval: én nem tudom elhinni, hogy ha egy teszt láthatóan pozitív (és nem szürke a csík, meg száradási meg szellem) akkor a annyiszor fals legyen. Olvasgattam sokat a témában és hát azt írják, hogy minden nő életében előfordul rengetegszer, hogy elindul a terhesség, de aztán ideje korán elhal, kiürül a mensivel, így az illető nem is tudja, hogy "terhes" volt, mert hát ugye nem tesztelt a mensi előtt. Vagy akár késett pár napot, de szintén elhalt a terhesség és szintén kiürült. Állítólag ez nagyon gyakran előfordul, ergo a teszt jót mutatott csak éppen elhalt a dolog. Sokan meg lesz@rozzák a teszteket, hogy nem is voltam terhes, mégis pozi volt stb. stb.
Vagy Nektek mi a véleményetek? Nem lehetséges, hogy ez az oka a sok "álpozitív" tesztnek?
Igen az a medilabos kérdés kiírója én voltam (pirulós szmájli:))))))))))))))
Felhúztam magam a témán mert ugye elkezdtem olvasgatni és erre a következtetésre jutottam.
Én sem vagyok jobb azoknál akik lövöldöznek idő előtt a tesztekkel sajnos, úgyhogy én ezeket a nőket megértem, csak azt nem értem, hogy miért a teszt a hibás??? Én soha nem mondanám azt, hogy fals pozi volt a teszt és megbízhatatlan, mert ezzel másokat lomboznak le és lehet, hogy hiábavalóan
8assal minden szavával egyetértek.
Kérdező de egyébként pont a medi labos kérdésednél te is ezt erősíted ám másokban hogy lám csak pozi a teszt de úgyse vagy terhes (szerintem amúgy tuti igen de még várok majd írd meg mi lett:))) tehát ha vki majd ugyanúgy beírja a keresőbe a medilabot és rátalál a te kérdésedre feketén fehéren azt látja hogy LÁTHATÓAN pozitiv teszt és mégsincs baba (szerinted).
Szóval írd a végére majd léci ha tényleg babás vagy:)
persze mindenképp:)
csak még mielőtt kiírtam a kérdést elolvastam egy csomó más véleményt és annyira letörtek, hogy úgy éreztem, ááá ez tuti engem is becsap! Szóval eleve ilyen hangulatban írtam ki a kérdést!
De azóta már kitisztult a fejem, beszereztem egy digitális cb tesztet, megírom az eredményét mindenképp:)
Szia!
Szerintem is, ha egyszer a teszt pozit mutatott (nem szellemcsíkot, és nem időn túlit), akkor ott igenis baba van, de legalábbis volt!
Sosem teszteltem 14.-ik dpo előtt, de csak azért, mert olyankor még nagyon ritka a pozitív, akkor is, ha van baba. Viszont azt azért szeretném tudni, ha elindult valami, akkor is, ha nem sikerül végül, mégpedig azért, mert ebből már két következtetést le lehet vonni : átjárhatóság rendben, peteérés rendben. Két hibalehetőség kizárva.
Esetleg még egy dolgot tudok elképzelni álpozitív ügyben : ugyanúgy, ahogy az LH tesztek keresztreakciót mutatnak a HCG-re, (emiatt lehet jóstesztnek használni) egy erős LH csúcsot egy nagyon érzékeny HCG teszt is kimutathat. De gondolom senkinek nem jut eszébe peteéréskor hcg tesztet ellőni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!