Mit éreztetek testileg mikor a terhességi tesztetek + lett? És mikortól lett +?
Figyelt kérdés
Esetleg tesztelt mát +-at olyan nő közületek akinek kedd környékén nem kellene megjönnie?2009. szept. 18. 12:21
1/7 anonim válasza:
én 11.-ére nem vártam,nem is jött,és 3 napos késésnél azaz hétfőn,délután erős pozit teszteltem!meg másnap is meg harmadnap is!:)))csak annyit érzek testileg,mintha meg akarna jönni,meg fáj a cicim,de semmivel sem fáj máskép vagy erősebben mint menszi előtt!
2/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok kismama!De jó neked!!!Remélem én is hamar dicsekedhetek a kicsikémmel:))
2009. szept. 18. 15:10
3/7 anonim válasza:
Én is 11-re nem vártam és nem is jött de a mai teszt is negatív!!!
4/7 A kérdező kommentje:
2-ik válaszoló:Milyen tesztet használsz?Szerintem baba miatt késik neked:))legalábbis remélem!!!
2009. szept. 18. 16:40
5/7 anonim válasza:
A nemvárt napján teszteltem alig látható, nagyon-nagyon halvány pozitívat. Nem mertem hinni a szememnek, ezért egy héten keresztül minden reggel teszteltem. Olyan jó volt látni, ahogy folyamatosan vastagodik a második csík. :-) Testileg nem volt semmi, csak két napos késéstől enyhe, húzó, alhasi fájdalom.
6/7 anonim válasza:
2.válaszoló vagyok: 2. napi késésnél reggeli vizeletből 25-ös Pre...teszt( nem emlékszem a nevére), ma a 8. napi késésnél délutáni vizeletből One Step 10-es érzékenységűvel teszteltem.
7/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok NEKTEK kismamák!!!Kellemes babavárást!
De jó lenne ha nekem + lenne jövőhéten a tesztem!!!
Esetleg van olyan valaki aki már +-at tesztelt és csak a jövét kedd körülire NEM várja?
2009. szept. 18. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!