Késett a menstruációm 6napot, teszteltem halvány+ lett. Aztán megjött, rettenetesen görcsöltem (soha nm szoktam) és nem rendes vér volt hanem véresfolyás 1napig, éjszaka nagyon megindult azóta alig alig van (4. napja ma). Most akkor baba vagy nem?
Figyelt kérdés
Előtte szúrkált az alhasam, szédültem nagyon fáj a mellem, gyakran járok a wc-re ingerültebb és érzékenyebb lettem. Most akkor mi lehet ez?2013. márc. 25. 11:46
11/17 anonim válasza:
szerintem is megcsinálhatod.De ennyi késős után már bármikor megcsinálhatod.Ha jól számolom a rendes mensid már 10 napja nem jött meg.Én tuti nem bírnám ki holnapig. :) Drukkolok,hogy baba legyen
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen akkor most meg is csinálom! :) Nemsokára írom az eredményt! JAjjj csak pozi legyen!!!!!
2013. márc. 25. 12:11
13/17 A kérdező kommentje:
ugynézki negativ:(
2013. márc. 25. 12:28
14/17 anonim válasza:
Sajnálom :((((((((((((((((((((
15/17 anonim válasza:
nagyon sajnálom.de a dokihoz mindenképpen menj el.tudom hogy most nagyon szomorú vagy,de hidd el hamarosan megint sikerülni fog a baba és remélem akkor már minden a legnagyobb rendben lesz
16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat és az együttérzést! Mindenképpen elmegyek! Igen most nagyon nehéz, nagyon sziven ütött de majd legközelebb sikerül!
2013. márc. 26. 14:22
17/17 anonim válasza:
Szia! Ugyanezek nalam is atunetek! Segitseget szerdtnek kerni. Neked hogy alakult utana? Voltal dokinal? Mit mondott? Nagyon felek :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!