Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szptattos anya vagyok teherbe...

Szptattos anya vagyok teherbe szeretnek esni de nem tudok?

Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi a kerdes?
2013. márc. 24. 13:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a kicsi? Menstruálsz-e?
2013. márc. 24. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha annyira szeretnél tesót, de még nem menstruálsz, akkor kénytelen leszel elválasztani a "nagyot".
2013. márc. 24. 13:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha menzeszelsz, akkor valószínű, h van peteérésed is.

Vagy nem esel teherbe, ez a kérdés? Ezt én sem értem.

2013. márc. 24. 13:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha surun szoptatsz valoszinu nem fogsz teherbe esni en sem estem. Ha le akarod valasztani a kicsit, menj el orvoshoz, irassal fel gyogyszeert amitol elmegy a tejed es nem fog a baba szopizni... Akkor konyebb lesz a teherbe eses.
2013. márc. 24. 15:58
 6/7 anonim ***** válasza:
44%

Mi vaaan? Jóhogy nem tudsz teherbe esni, ha szoptatsz. Nem lehetetlen, de nehéz. Ha babát szeretnél, el kell választanod a már meglévőt.

Miért nem lehet normálisan kiírni egy kérdést?

2013. márc. 24. 15:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Hogy értsd!

A szoptatás alatt a szervezeted egy prolaktin nevű hormont termel nagy mennyiségben. Ezt stresszhormonnak is nevezik. Ettől van tejed, valamint ez a hormon gátolja a tüsző repedését, vagyis a peteérést. Mivel az újszülött gondozása stresszes, energiaigényes feladat, a szervezet ezzel a hormonnal védekezik a teherbeesés ellen, hogy ne háruljon a kismamára még egy akkora dolog, mint egy új terhesség. Előfordulhat, hogy mégis sikerül a terhesség, de ha magas a prolaktin szintje, könnyen elvetélhetsz. Én mindenképpen javaslom ezért az orvosi konzultációt.

2013. márc. 27. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!